Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dimarts, 23 d’agost del 2016

LA PRÈVIA. Mònaco - Vila-real: Caldrà un miracle

Bruno, que no va jugar a Granada i segueix amb
molèsties a l'esquena, sembla que sí que podrà
jugar a Mònaco. // Foto: AFP/Getty Images (uefa.com)
El resultat del partit d'anada, un 1-2 a favor del Mònaco, no fa ser molt optimistes de cara a la tornada. No és impossible, ja que els groguets "només" necessiten guanyar per dos gols o bé per un marcant-ne com a mínim dos per a clasificar-se o, almenys, forçar la pròrroga. Però si es tenen en compte totes les baixes, els precedents després d'un resultat negatiu a casa a l'anada, el potencial de l'equip monegasc i el fet de jugar-se-la fora de casa, pràcticament es pot dir que caldria un miracle perquè el Vila-real estiga dijous al bombo del sorteig de la fase de grups de la Champions League.

Malgrat tot, tant l'entrenador groguet, Fran Escribá, com els jugadors, en les declaracions dels dies previs al partit, han insistit en el fet que no donen l'eliminatòria per perduda, i que si eviten els errors defensius que hi va haver a l'anada i aprofiten les ocasions que puguen tindre, sense que això signifique tornar-se bojos anant a l'atac, tindran moltes possibilitats d'aconseguir un marcador que els permeta superar l'eliminatòria.
L'onze haurà de ser molt semblant al del partit d'anada, ja que Víctor Ruiz i Jaume Costa són les úniques novetats en la convocatòria respecte de la de la setmana passada, a més del jove argentí Leo Suárez, del Vila-real B. Mentre que el català sí que formarà part de l'onze, formant parella amb Musacchio al centre de la defensa, és complicat que Jaume Costa jugue de titular, en una posició que, normalment, ocuparà José Ángel. Queda el dubte de saber si Escribá tornarà a alinear Pato i Santos Borré en punta d'atac o bé si s'estimarà més jugar amb el brasiler com a únic home dalt, amb Soriano per darrere. Tot i que el Mònaco continua amb la baixa important de Falcao, els principatins jugaran amb la tranquil·litat de tenir el resultat a favor, i probablement buscaran adormir el joc i miraran d'aprofitar els posibles errors dels groguets, com ja van fer en el partit d'anada.
El partit, que començarà a les 20.45 i es podrà seguir en directe per Antena 3, comptarà amb l'arbitratge del suec Jonas Eriksson.
 
Convocatoria del Vila-real (de 20 jugadors):
Porters: Asenjo, Andrés Fernández i Barbosa.
Defenses: Mario, Rukavina, Musacchio, Víctor Ruiz, Jaume Costa i José Ángel.
Migcampistes: Bruno, Trigueros, N'Diaye, Rodri, Soriano, Castillejo, Leo Suárez i Cantalapiedra.
Davanters: Pato, Santos Borré i Mario González.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada