Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dimecres, 24 d’agost del 2016

Mònaco 1-0 Vila-real: El somni de la Champions acaba prompte

Un Vila-real sense actitud ni idees queda eliminat
de la Champions League. // Foto: villarrealcf.es
El miracle no va estar prop en cap moment. A pesar del missatge optimista que, aparentment, regnava entre jugadors i equip tècnic, i fins i tot entre l'afició, malgrat el resultat negatiu de l'anada, la realitat es va acabar imposant: el Vila-real, almenys amb l'onze que va jugar ahir i, sobretot, amb l'actitud amb què ho va fer, no estava en cap cas preparat per marcar un mínim de dos gols al camp del Mònaco. En un partit molt pobre per part del submarí tot i la importància del que l'equip s'estava jugant, els locals es van acabar imposant per un a zero amb un gol de Fabinho, de penal, a l'últim minut.
Tot i la possibilitat de jugar amb un sol punta, Pato, acompanyat per darrere d'algun migcampista atacant com Castillejo o Soriano, finalment, Escribá es va decantar per jugar amb els dos únics davanters del primer equip disponibles actualment, el brasiler i Santos Borré. Aquest fet, igualment, no es va traduir en un joc ofensiu per part dels groguets. De fet, va ser el Mònaco qui va dur pràcticament tot el pes del partit, en especial en el primer temps. Els monegascs tenien la possessió del baló davant d'un Vila-real gris, sense idees i sense la intensitat necessària, fet que ocasionava pèrdues de baló que sovint acabaven amb arribades perilloses dels locals. En una d'aquestes, a la mitja hora de joc, Lemar va rematar des del punt de penal una centrada des de la banda dreta que Asenjo va aturar en dos temps, després d'haver-se-li escapat el baló a la primera i atrapar-lo sobre la línea de gol a la segona. Poc abans del descans, hi va haver els únics minuts decents del Vila-real en el partit, juntament amb els primers deu de la segona. Primer, Santos Borré es va plantar sol davant Subasic, el porter local, aprofitant una gran passada de Bruno, però el colombià no va saber definir en el mà a mà. Poc després, una centrada a l'àrea va acabar amb unes clares mans de Raggi, lateral dret del Mònaco, que l'àrbitre, el suec Eriksson, no va veure o no va voler xiular com a penal. Als pocs minuts de la represa, de nou Borré va tenir una bona ocasió, però el seu xut després d'una deixada de Pato va eixir massa desviat. I ací va acabar el repertori ofensiu del submarí, que pràcticament va baixar els braços amb tota la segona part per jugar. El Mònaco, per la seua banda, es conformava amb no patir i controlar el partit sense complicar-se la vida. Bayakoyo, en un remat que va acabar al lateral de la xarxa, va tenir una bona ocasió per avançar els seus. 
Els minuts passaven i quedava clar que el Vila-real no tenia res a fer en el partit ni, òbviament, en l'eliminatòria. I quan tot just es complia el minut 90, l'àrbitre, que en la primera part no va xiular un clar penal de Raggi, sí que va assenyalar, aquesta vegada, un penal per unes inexistents mans de Musacchio, ja que, realment, el baló va impactar a l'esquena de l'argentí. Tot i així, Fabinho, com ja va fer al Madrigal, es va encarregar de convertir la pena màxima en gol.
Així acabava el breu i decebedor recorregut del conjunt de la Plana en la present edició de la Champions League. Els groguets, però, no queden fora de les competicions internacionals, ja que ara passen a la fase de grups de l'Europa League, una competició en què, si l'equip millora i recupera efectius, tal volta puga donar un millor rendiment. Divendres, a la una del migdia, tindrà lloc el sorteig en què el Vila-real coneixerà els seus tres rivals de grup.

Fitxa tècnica:

Tornada dels play-offs de Champions League, temporada 2016/2017.
Estadi Louis II, Mònaco. 8.750 espectadors.

Mònaco: Subasic; Raggi, Glik, Jemerson, Sidibé; Bakayoko, Fabinho, Dirar; Bernardo Silva, Lemar (Moutinho, 67') i Germain (Carrillo, 79').
Vila-real: Asenjo; Mario, Musacchio, Víctor Ruiz, José Ángel (Jaume Costa, 67'); Soriano (N'Diaye, 79'), Trigueros, Bruno, Castillejo; Pato i Santos Borré (Leo Suárez, 74').

Gols: 1-0 (90') Fabinho, de penal.

Àrbitre: Jonas Eriksson (suec). Targetes grogues: Sidibé i Musacchio.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada