Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dijous, 29 de setembre del 2016

LA PRÈVIA. Steaua de Bucarest - Vila-real: Europa també és important

0-0 a Bucarest i 2-0 al Madrigal foren els resultats
de l'eliminatòria de huitens que va enfrontar els
dos equips en la Copa de la UEFA, el 2005
El Vila-real afronta el seu segon partit en la fase de grups de l'Europa League amb una visita a un històric europeu com és el Steaua de Bucarest. Un equip romanés que, a causa de diversos problemes amb la justícia del seu país, manté el nivell en la seua lliga però està clarament en declivi en les competicions continentals en comparació a fa una dècada, on per exemple, va arribar a uns huitens de final de la Copa de la UEFA el 2005 (precisament el Vila-real va ser el seu botxí) o fins i tot a unes semifinals l'any següent, per no parlar de la Lliga de Campions que van guanyar contra el Barça el 1986.
Hui en dia, però, el Steaua és un equip amb un nivell bastant més discret, i que té com a objectiu, ara mateix, passar la fase de grups com a segon classificat, amb el Vila-real optant a la primera plaça, sempre i quan demostre el seu nivell, i amb els turcs de l'Osmanlispor disputant-li-la als romanesos, que de fet, no van començar amb gaire bon peu, ja que l'equip de la capital turca es va imposar per dos gols a zero en la primera jornada.
El Vila-real arriba al partit en una molt bona dinàmica, ja que no ha perdut cap dels darrers sis partits, cinc de lliga i un d'Europa League, el que va guanyar davant el Zuric a casa per dos gols a un. Escribá, que ja compta amb tots els seus efectius, a excepció del lesionat de llarga durada, Soldado, ha decidit donar descans a homes que han estat importants en els darrers partits com Víctor Ruiz, Jaume Costa, Trigueros i Sansone, mentre que la principal novetat és la tornada a la convocatòria de Bakambu, una vegada superat el seu període de recuperació. A més, s'esperen alguns canvis en l'onze, com la probable titularitat d'Andrés Fernández a la portería, la presència de Rukavina i José Ángel als laterals i la presència d'Álvaro o Bonera al costat de Musacchio, mentre que N'Diaye farà parella al doble pivot amb Bruno, Cheryshev i dos Santos ocuparien les bandes, i Santos Borré tornaria a tenir l'oportunitat de jugar des de l'inici.
Els groguets, d'aconseguir els tres punts a domicili contra, possiblement, el segon equip més fort del grup, es posarien en una situació immillorable per assegurar al més prompte possible la primera plaça del grup, que segons Escribá, ha de ser el clar objectiu de l'equip.
El partit, que començarà a les 19.00, comptarà amb l'arbitratge de l'ucraïnés Yehven Aranovskiy.
 
Convocatòria:
Porters: Asenjo, Andrés Fernández i Barbosa.
Defenses: Mario, Rukavina, José Ángel, Musacchio, Bonera i Álvaro González.
Migcampistes: Bruno, N'Diaye, Rodri, dos Santos, Cheryshev, Castillejo i Soriano.
Davanters: Bakambu, Pato i Santos Borré.
 
Possible alineació: Andrés Fernández; Rukavina, Musacchio, Álvaro, José Ángel; dos Santos, N'Diaye, Bruno, Cheryshev; Pato i Santos Borré.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada