Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dilluns, 19 de setembre del 2016

Vila-real 2-1 R. Societat: Sansone fa continuar la bona ratxa

Sansone, amb dos gols, un des del centre del camp,
fou el protagonista del partit. // Foto: villarrealcf.es
Es va haver de sofrir, però el Vila-real va acabar aconseguint la primera victòria de la temporada a casa en un partit en què tots els gols van tenir lloc en el primer temps. Sansone, amb una actuació estel·lar, va posar els groguets amb un avantatge de dos gols que van retallar els donostiarres poc després. En la segona part, els d'Escribá van haver de resistir les escomeses dels visitants, que van anar de menys a més en el partit però, finalment, els els tres punts es van quedar al Madrigal.
Els de Sant Sebastià començaven el partit bastant actius i aproximant-se a l'àrea amb més perill que no el Vila-real, però al minut 15, en una de les primeres jugades atacants del submarí, Sansone recuperava un baló, s'endinsava a l'àrea i, quan intentava anar-se'n de Rulli, el porter de la Reial el feia caure de manera clara. L'àrbitre assenyalava penal i targeta groga per al porter visitant, tot i les queixes dels locals, que reclamaven un altre color. Bruno, que ahir va complir el seu partit número 250 en primera amb la samarreta groga, va sorprendre deixant llançar el penal a Pato. El llançament del brasiler, però, va eixir fora, al costat del pal esquerre de la porteria. De tota manera, aquesta errada no va fer més que esperonar els groguets, i sis minuts després, Soriano feia una gran assistència a Sansone, que començava el seu recital batent Rulli per posar l'u a zero. I l'italià no n'havia tingut prou. Tan sols tres minuts més tard, Castillejo recuperava un baló encara en camp propi, el passava a l'ex del Sassuolo i aquest, després de veure el porter lleugerament avançat, enviava un xut des de més de 40 metres que acabà al fons de la xarxa, per a sorpresa i bogeria de tota l'afició del submarí. I la seua actuació va estar a punt d'arrodonir-se amb un hat-trick quan, en la jugada següent, una bona passada de Castillejo el va deixar sol davant Rulli però, aquesta vegada, el remat de l'italogermà va eixir lleugerament desviat.
Semblava que els d'Escribá tenien el partit totalment controlat i que podien, fins i tot, anar guanyant per una diferència de gols major. Però el matx ni molt menys s'havia acabat, i deu minuts abans del descans, una bona jugada en atac dels bascos la va culminar el lateral esquerre Yuri amb un xut que s'allotjava a l'angle oposat de la porteria d'Asenjo i significava el dos a u.
Amb l'avantatge local per la mínima s'arribava al segon temps, en què els groguets van perdre la possessió del baló i, en els primers minuts, també la concentració, cosa que va aprofitar la Reial per fer-los més d'un ensurt. Primer, Asenjo va haver de fer una miraculosa intervenció en un mà a mà amb Juanmi per evitar l'empat del davanter visitant, i poc després, un xut d'Oyarzábal des de la frontal eixia fora per poc després que un defensa groguet en desviara la trajectòria. Passats els minuts d'incertesa, els groguets van recuperar el seu lloc en el camp i, tot i que el pes del partit el seguien duent els bascos, els d'Escribá van començar a eixir a la contra amb criteri i Trigueros, amb un xut des de fora de l'àrea que va eixir lleugerament desviat, i Sansone, amb un remat que va salvar un defensa txuriurdin, van buscar la sentència, que no va arribar per poc. Finalment, malgrat els intents dels d'Eusebio, la solidesa defensiva d'un Vila-real que va saber patir va ser suficient perquè el marcador no es moguera més i els de la Plana sumaren una altra victòria, la tercera seguida si es tenen en compte totes les competicions. 
Tot i que hi ha aspectes a millorar i que l'equip encara no ha trobat el seu millor joc, el Vila-real es col·loca sisé, amb huit punts, i encara no coneix la derrota en lliga després de quatre jornades.

Fitxa tècnica:

4a jornada de lliga de 1a divisió, temporada 2016/2017.
El Madrigal, Vila-real. 18.692 espectadors.

Vila-real: Asenjo; Mario, Musacchio, Víctor Ruiz, Jaume Costa; Castillejo (dos Santos, 63'), Trigueros, Bruno, Soriano (N'Diaye, 81'); Pato (Cheryshev, 69') i Sansone.
R. Societat: Rulli; Zaldúa, Mikel, Íñigo Martínez, Yuri (Bergara, 87'); Illarramendi, Zurutuza, Oyarzabal (Concha, 81'); Vela, Juanmi (Xabi Prieto, 66') i Willian José.

Gols: 1-0 (21') Sansone. 2-0 (25') Sansone. 2-1 (34') Yuri.

Àrbitre: Clos Gómez (c. aragonés). Targetes grogues: Víctor Ruiz, Bruno; Rulli, Zurutuza, Mikel. Targetes roges: Zaldúa, per doble groga (90').

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada