Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

diumenge, 18 de setembre del 2016

LA PRÈVIA. Vila-real - R. Societat: A confirmar la recuperació en lliga

Després de descansar contra el Zuric, s'espera que
els teòrics titulars, com Mario, tornen a l'onze.
Foto: marca.es
Les últimes dues victòries seguides, a Màlaga en lliga i contra el Zuric al Madrigal en Europa League, sembla que han fet tornar la tranquil·litat al Vila-real després d'unes setmanes mogudes en l'inici de lliga, tant per motius esportius, com la frustració per l'eliminació de la Champions i la manca de victòries en les dues primeres jornades, com extraesportius, principalment pel canvi d'entrenador i tot el revolt causat per certes declaracions de Roig i del ja extècnic groguet Marcelino.
Després de l'aturada pel futbol de seleccions i d'haver vençut en els dos darrers compromisos, tot això ja sembla oblidat i els groguets no pensen en altra cosa que no siga guanyar el matx davant de la Reial Societat i sumar els tres primers punts a casa en lliga.
Amb poc de descans després d'haver jugat davant el Zuric dijous, Escribá ha deixat entreveure que l'alineació s'assemblarà bastant a la de la Rosaleda, és a dir, amb els teòrics titulars. Això vol dir que Asenjo jugaria sota els pals, Mario i Jaume Costa tornarien als laterals, igual que Musacchio al centre de la defensa, amb Trigueros acompanyant Bruno al centre del camp. Tot i que s'espera que Cheryshev i Jonathan dos Santos acaben ocupant un lloc important en l'equip, el fet d'haver tornat de les seues lesions fa poc i d'haver jugat gran part del matx de dijous davant el Zuric fa pensar que, contra els bascos, esperaran des de la banqueta i, per tant, Soriano i Castillejo ocuparien aquestes places. Finalment, Pato i Sansone es perfilen com a la dupla atacant després de les seues bones actuacions. Siga com siga, el que està clar és que, com més va, més buida està la infermeria, i només Bakambu i Bonera continuen recuperant-se encara que, si tot va bé, en els propers dies ja estaran també a les ordres del tècnic valencià, cosa que li permet fer cada vegada més rotacions amb la important càrrega de partits que encara el submarí, i només Soldado, lesionat de llarga duració, quedaria com a principal baixa en un futur, sempre i quan, evidentment, no hi haguera més lesions.
Per sumar els tres punts hui a la vesprada, l'equip haurà de jugar més seguretat i solvència de la que va mostrar contra els suïssos en el compromís d'Europa League, en què, tot i no patir, tampoc van fer un joc brillant, i la diferència de nivell entre l'equip helvètic i la Reial Societat és considerable. Els donostiarres, igualment, tampoc arriben en un gran moment. En aquestes primeres jornades de lliga, no han sabut guanyar a casa, amb una derrota contra el Madrid i un empat contra l'Espanyol en l'última jornada que no els va deixar gaire satisfets, tot i que sí que van poder imposar-se al camp de l'ascendit Osasuna per zero gols a dos. La important absència en atac d'Agirretxe, lesionat, la cobreix un dels fitxatges amb què els de Sant Sebastià s'han reforçat per a aquesta temporada, com és el brasiler Willian José, que de fet, va ser l'autor del gol de l'empat la jornada passada. Sota les ordres d'Eusebio, els blanc-i-blaus aspiren, com habitualment, a no passar problemes per aconseguir la permanència i a poder mirar més aviat als llocs europeus. La temporada passada van aconseguir el primer objectiu, però la manca de regularitat els va deixar en la zona mitja de la classificació, actuació que esperen millorar enguany.
El partit, que començarà a les 18.30, comptarà amb l'arbitratge de l'aragonés Clos Gómez.

Possible alineació: Asenjo; Mario, Musacchio, Víctor Ruiz, Jaume Costa; Castillejo, Trigueros, Bruno, Soriano; Pato i Sansone.

Resultats de les temporades anteriors:
15/16: Vila-real 0-0 R. Societat
14/15: Vila-real 4-0 R. Societat
13/14: Vila-real 5-1 R. Societat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada