Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dilluns, 3 d’octubre del 2016

Espanyol 0-0 Vila-real: Empat a poc

Ni groguets ni pericos es van prodigar gaire en atac
Partit ensopit el que van disputar Espanyol i Vila-real a Cornellà-el Prat, amb un ritme baix, poques idees en atac i poques ocasions. Com no podia ser d'altra manera, aquesta combinació va resultar en un empat sense gols.
Ambdós equips semblaven disposats a no assumir gaires riscos, la qual cosa no va afavorir a que es veiera un gran espectacle. Els apropaments a l'àrea hi eren, però en poca quantitat i no excessivament clars. Els pericos, que encara no han guanyat a casa en la present temporada, no es van mostrar especialment ambiciosos malgrat la seua necessitat de sumar de tres en tres, i els seus intents es van resumir en xuts desviats de Gerard Moreno i Caicedo. Per la seua banda, el Vila-real ho provava per les bandes, però ni Castillejo ni Soriano semblaven en el seu millor dia. Sansone, que jugava sol en punta, va rematar al lateral de la xarxa en la primera acció atacant dels groguets, però l'ocasió més clara del primer temps va estar als peus de Castillejo. El malagueny va rematar de primeres, a boca de canó, un baló que va rebre en molt bona posició després d'una gran passada en profunditat de Víctor Ruiz, però un Diego López segur, que s'enfrontava al seu antic equip, va evitar el gol.
Ja a la segona part, el panorama no va variar en excés. Asenjo va haver de fer una de les seues poques intervencions de mèrit en el partit en enviar a córner un llançament de falta del també exgroguet Hernán Pérez. Poc després, seria Jonathan dos Santos qui provaria sort. El remat de cap del mexicà, després d'una bona centrada de Jaume Costa, va fregar el pal. La polèmica arribaria quan una centrada a l'àrea a la qual intentava arribar Caicedo acabaria amb l'equatorià a terra per una suposada falta de Víctor Ruiz. Els blanc-i-blaus van reclamar penal amb vehemència, però l'àrbitre, bastant discutit durant tot el partit, no ho va veure així. L'entrada de Cheryshev i Bakambu va donar un poc d'aire als groguets que, amb l'Espanyol conformat amb l'empat, van acabar el matx pressionant més amunt, però no fou suficient per moure el marcador.
Al remat, empat a zero que deixa el Vila-real cinqué, amb 13 punts, empatat amb el Barça. A més, els groguets, amb tres victòries i quatre empats, se'n van a la pausa pel futbol de seleccions invictes en lliga.

Fitxa tècnica:

7a jornada de lliga de 1a divisió, temporada 2015/2016.
RCDE Stadium, 19.666 espectadors.

Espanyol: Diego López; Javi López, David López, Diego Reyes, Víctor Sánchez; Hernán Pérez, Marc Roca (Diop, 81'), Javi Fuego, Reyes (Aarón, 68'); Gerard Moreno i Caicedo.
Vila-real: Asenjo; Mario, Musacchio, Víctor Ruiz, Jaume Costa; Trigueros, Bruno; Soriano (Cheryshev, 69'), Dos Santos, Castillejo (Santos Borré, 89'); Sansone (Bakambu, 77').

Àrbitre: Munuera Montero (c. andalús). Targetes grogues: Víctor Sánchez, Hernán Pérez; Musacchio i Mario.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada