Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

diumenge, 2 d’octubre del 2016

LA PRÈVIA. Espanyol - Vila-real: Un últim esforç abans de la pausa

El Vila-real mai ha perdut en els partits que ha disputat
al nou estadi perico. // Foto: sport.es
El Vila-real arriba al seu compromís a Cornellà-El Prat davant de l'Espanyol, el darrer abans d'una nova pausa pel futbol de seleccions, amb la intenció de continuar la seua ratxa d'imbatibilitat en lliga, on ha sumat tres victòries i tres empats en els sis partits disputats de moment.
No serà fàcil, ja que davant es trobaran un Espanyol que, amb només cinc punts i en places de descens, voldrà sumar els primers tres punts de la temporada davant de la seua afició.
Després d'un partit a Bucarest on es va aconseguir puntuar, però on l'equip va fer un joc molt planer i imprecís, amb molt poques ocasions de gol, Escribá haurà de trobar la tecla que millore el rendiment de l'equip per poder traure un resultat positiu contra un equip, l'Espanyol, que segons el tècnic valencià, té la qualitat suficient per acabar la temporada entre els 10 primers i, malgrat només haver guanyat un partit de sis, acabarà trobant els resultats. Per evitar que comencen a fer-ho hui, de ben segur que Escribá haurà analitzat l'estil de joc dels pericos, el tècnic dels quals, Quique Sánchez Flores, coneix perfectament, ja que durant diverses temporades, Escribá va ser el seu segon entrenador en diferents equips.
Quant a l'alineació, s'esperen diversos canvis respecte el partit d'Europa League. En condicions normals, Asenjo, Mario, Costa, Víctor Ruiz, Trigueros, Soriano i Sansone tornarien a l'onze després de no haver estat titulars a Bucarest.
Pel que fa a l'Espanyol, el seu principal perill té un nom ben clar i conegut per l'afició grogueta. Després d'una primera temporada en què va semblar que li va costar adaptar-se i no va tindre tota la confiança del seu tècnic, a Gerard Moreno, que en la present campanya, ja porta quatre dianes en sis partits, de ben segur que no li tremolarà el pols si té l'oportunitat de marcar-li al seu exequip.
El matx, que començarà a les 18.30, comptarà amb l'arbitratge de l'andalús Munuera Montero.

Convocatòria (de 19 jugadors):
Porters: Asenjo i Andrés Fernández.
Defenses: Mario, Rukavina, Jaume Costa, Musacchio, Víctor Ruiz i Álvaro.
Migcampistes: Trigueros, Bruno, Rodri, Dos Santos, Cheryshev, Soriano i Castillejo.
Davanters: Pato, Sansone, Bakambu i Santos Borré.

Resultats de les temporades anteriors:
15/16: Espanyol 2-2 Vila-real
14/15: Espanyol 1-1 Vila-real
13/14: Espanyol 1-2 Vila-real


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada