Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

diumenge, 23 d’octubre del 2016

LA PRÈVIA. Vila-real - Las Palmas: Que continue la ratxa

Els canaris foren un dels pocs equips que guanyaren
al Madrigal la temporada passada. // Foto: diariosur.es
Prohibit baixar el nivell. Eixa és la consigna de Fran Escribá per tal d'allargar la ratxa d'imbatibilitat en lliga i aconseguir tres punts més en el segon partit a casa en set dies. Després de la visita del Celta, que se'n va anar amb un contundent cinc a zero, ara és Las Palmas l'equip que visita el coliseu groguet. Els canaris estan protagonitzant un bon inici de temporada: es troben en la part mitja alta de la classificació amb 12 punts i tenen una proposta basada en la possessió de la pilota i el bon joc.
Per al tècnic del submarí, el seu equip haurà de jugar encara millor que els de Setién perquè els tres punts es queden a casa, i deixa clar que el pla és aquest. Vol que els seus homes tinguen el baló, que no baixen la intensitat en cap moment i que no deixen al rival estar a gust sobre el terreny de joc.
Homes com Araujo o Boateng (d'altres com Livaja o El Zhar no seran de la partida) seran els encarregats de posar en problemes una defensa grogueta que tornarà a ser la titular, amb Musacchio ja recuperat de l'amigdalitis que ni tan sols el va deixar viatjar a Turquia i amb Víctor Ruiz, Mario i Costa descansats després de no haver jugat a Ankara. Homes com Trigueros i Soriano, que van quedar fora de l'onze en Europa League, també tornaran a la titularitat. El dubte queda a la davantera. Després de la bona segona part de Pato a Turquia, el brasiler podria tenir opcions de tornar a ser titular en lliga, amb Bakambu i Sansone repartint-se les oportunitats d'acompanyar-lo. L'única baixa per lesió, a banda de la de Soldado, de llarga duració, és la de Cheryshev, que pateix unes molèsties no excessivament greus, però des del cos tècnic s'ha optat per deixar-lo fora un partit més perquè es recupere completament.
Las Palmas va ser un dels pocs equips que va aconseguir endur-se els tres punts del Madrigal la temporada passada. Caldrà veure si el Vila-real ha aprés la lliçó perquè no es repetisca aquell resultat.
El partit, que començarà a les 18.30, estarà arbitrat per l'aragonés Jaime Latre.

Possible alineació: Asenjo; Mario, Musacchio, Víctor Ruiz, Jaume Costa; Trigueros, Bruno, Castillejo, Soriano; Pato i Bakambu.

Resultats de les temporades anteriors:
15/16: Vila-real 0-1 Las Palmas
12/13 (2a divisió): Vila-real 1-1 Las Palmas
07/08 (Copa): Vila-real 2-1 Las Palmas

1 comentari: