Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dilluns, 24 d’octubre del 2016

Vila-real 2-1 Las Palmas: Victòria in extremis

L'èxtasi s'apoderà de la parròquia grogueta amb el
gol de la victòria en temps afegit. // AFP Photo
Tres punts patits i lluitats fins al darrer segon els que va aconseguir el Vila-real en un interessant xoc contra Las Palmas. Els canaris s'avançaren en la primera part amb una espectacular jugada culminada per Boateng però l'afany dels groguets en el segon temps va permetre la remuntada en temps afegit.
Escribá havia avisat en els dies anteriors al matx que caldria tindre el baló i jugar millor que Las Palmas per fer que els de Gran Canària no es trobaren còmodes, i en els primers compassos del partit, els locals ho van aconseguir. El Vila-real dominava el joc i la primera ocasió no va tardar en arribar. Una errada del porter Lizoain, que va entregar l'esfèric malament, va acabar en un xut de Dos Santos des de fora de l'àrea que s'estavellà al travesser. Entre Bakambu i Soriano, de cap, van enviar el baló al fons de la xarxa, però la jugada estava anul·lada per fora de joc.
Els d'Escribá controlaven el joc i s'apropaven amb perill a l'àrea rival, però també Las Palmas volia dir la seua. Primer, poc abans de la mitja hora de joc, una rematada de Boateng a boca de canó va eixir fregant el pal. I pocs minuts després, una magnífica jugada col·lectiva de l'equip canari acabà en una assistència de tacó de Tana per a Boateng que, aquesta vegada sí, envià el baló al fons de la xarxa amb un bon remat. El Vila-real es veia, per primera vegada en un partit de lliga aquesta temporada, per darrere en el marcador. Un remat acrobàtic de Trigueros que va eixir massa alt va ser l'última ocasió local abans del descans, al qual va arribar millor Las Palmas.
Començava el segon temps amb els groguets buscant la remuntada, però no trobaven amb claredat la porteria contrària. Va ser passat el minut 60 quan un baló centrat de Soriano des de la dreta, al qual intentava arribar Sansone, va acabar amb l'ex del Sassuolo rebent una clara empenta de Roque Mesa dins de l'àrea. L'àrbitre va assenyalar el punt de penal i el mateix jugador italià va encarregar-se de fer pujar l'empat al marcador amb una definició molt ajustada al pal. Quedava pràcticament mitja hora per buscar el gol de la victòria. L'entrada de Castillejo va animar el joc ofensiu groguet, i una centrada del malagueny la va enviar fora per poc Bakambu. També Soriano va tenir la seua, mentre que els canaris no renunciaven a l'atac i Asenjo, amb una bona intervenció, va evitar el gol en una bona contra dels de Setién.
Quan semblava que amb l'empat s'arribaria al final del partit, ja en temps afegit, Bakambu rebé el baló de Rodrigo, es va desfer d'un rival (acció en què els canaris van reclamar una possible falta amb vehemència) per deixar el baló a Soriano, i l'italià tornà a posar-li l'esfèric al francocongoleny que encarà el porter rival i trobà el fons de la xarxa per fer esclatar d'alegria un Madrigal que havia estat animant de valent per dur el seu equip a la victòria.
Així doncs, el Vila-real suma tres punts més, es manté invicte en lliga i es col·loca en una meritòria quarta posició amb 19 punts, els mateixos que el Barcelona, tercer, i a tan sols dos del líder, el Reial Madrid.

Fitxa tècnica:

9a jornada de lliga de 1a divisió, temporada 2015/2016.
El Madrigal, Vila-real. 18.312 espectadors.

Vila-real: Asenjo; Mario, Musacchio, Víctor Ruiz, Jaume Costa; Dos Santos (Castillejo, 69'), Trigueros (Rodrigo, 89'), Bruno, Soriano; Sansone (Santos Borré, 79') i Bakambu.
Las Palmas: Lizoain; Míchel (Lemos, 63'), David García, Bigas, Castellano; Roque Mesa (Montoro, 89'), Vicente Gómez, Tana, Viera; Boateng (Tyronne, 79') i Araujo

Gols: 0-1 (30') Boateng. 1-1 (63') Sansone, de penal. 2-1 (91') Bakambu.

Àrbitre: Jaime Latre (c. aragonés). Targetes grogues: Bakambu, Soriano; Roque Mesa, Boateng, Tyronne i Bigas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada