Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

diumenge, 20 de novembre del 2016

LA PRÈVIA. Athletic Club - Vila-real: Prova de foc

S'espera un partit de poder a poder a San Mamés entre
dos equips de bon nivell.
La visita a San Mamés és, normalment, un d'aquells partits que s'assenyala en roig al calendari, perquè sol ser un matx atractiu però, al mateix temps, de gran dificultat. El Vila-real, però, hi arriba en un bon moment, tercer a la classificació, i tot i que aconseguir la victòria seria un bon cop sobre la taula, cap tipus de resultat implicaria res definitiu a aquestes alçades de la temporada.
La pausa pel futbol de seleccions haurà servit perquè alguns jugadors descansen i, en principi, estiguen al cent per cent per a aquest partit, però no serà el cas d'alguns dels jugadors que han estat amb la seua selecció. Així, homes com Musacchio o Rukavina, que no han entrenat a penes amb l'equip, ni tan sols han entrat a la convocatòria, a més de Jokic, N'Diaye, Barbosa i Borré, per decisió tècnica, i Soldado, per lesió. Tenint en compte açò, és probable que Escribá alinee l'onze de gala, a excepció de la parella de centrals, en què probablement Álvaro ocuparà el lloc de Musacchio per acompanyar Víctor Ruiz. El tècnic groguet ha avisat que l'equip anirà a disputar-li la possessió i el control del joc als bascos, però sense anar a l'atac a la desesperada, ja que creu que és l'única manera de poder fer-los mal, descartant qualsevol tipus de plantejament més defensiu que l'habitual.
Pel que fa a l'Athletic, els de Valverde, sempre molt forts al seu estadi, compten amb la baixa d'Aketxe, però també podran oferir el seu millor onze, amb els San José, Williams, Raúl García o, sobretot, el temut Aritz Aduriz. El davanter basc no acusa els anys, més aviat al contrari: amb 35 anys, sembla que està en el millor moment de la seua carrera. Aquesta temporada, de moment, ja ha marcat 10 gols entre lliga i Europa League. Els bilbains, amb 17 punts, cinc menys que el Vila-real i en la huitena plaça, encaren el partit pràcticament amb l'obligació de guanyar si no volen quedar-se massa despenjats de les posicions europees.
El partit, que començarà a les 20.45, comptarà amb l'arbitratge del murcià Sánchez Martínez.

Possible alineació: Asenjo; Mario, Víctor Ruiz, Álvaro, Jaume Costa; Trigueros, Bruno, Soriano, Castillejo; Sansone i Bakambu.

Resultats de les temporades anteriors:
15/16: Athletic 0-0 Vila-real
15/16: Athletic 3-2 Vila-real (Copa)
14/15: Athletic 4-0 Vila-real

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada