Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dimarts, 8 de novembre del 2016

Vila-real 2-0 Betis: Dos míssils per seguir endavant

Els groguets es mostren sòlids a casa en lliga, on sumen
la quarta victòria seguida. // Foto: mundodeportivo.es
Sense complicar-se la vida, amb un joc pràctic i amb dos autèntics golassos des de llarga distància. Eixa va ser la manera en què el Vila-real va sumar els tres punts davant el Betis, que li permeten retrobar-se amb la victòria després de dues derrotes seguides, en lliga i Europa League, i anar-se'n a la pausa pel futbol de seleccions en una privilegiada tercera plaça, tan sols per darrere de Reial Madrid i Barcelona.
Tot i que en els primers compassos del partit no hi va haver un domini clar i el Betis, amb urgències per eixir de la part baixa de la classificació, va intentar alguns atacs tímids, els groguets es van anar trobant còmodes amb el pas dels minuts. Musacchio, sobre el quart d'hora de partit, va avisar amb un remat de cap que va eixir lleugerament alt després d'una bona centrada de Trigueros. Pocs minuts després, el manxec seria protagonista: rebia un baló de Bruno i, a més de vint metres de la porteria, envià un xut que es colà per l'escaire de la porteria d'Adán. Un gol per emmarcar que posava per davant el submarí i li aplanava el camí cap a la victòria. De fet, pocs instants després, va estar a punt d'arribar el segon després d'una bona jugada col·lectiva dels groguets, però el remat de Sansone el va desviar un defensa verd-i-blanc quan ja es cantava el gol. Els d'Escribá eren amos i senyors del matx i les ocasions continuaven. Poc abans del descans, una falta centrada a l'àrea la va rematar al travesser un Víctor Ruiz que s'havia sumat a l'atac. A tot això, Asenjo, que en no encaixar gols es col·loca com a Zamora de la categoria, era un espectador més del partit.
En la segona part, el partit quedaria vist per a sentència. Quan només s'havien jugat huit minuts, Soriano arreplegava un baló a la banda, avançava, es perfilava i, novament des de lluny, amb un xut potentíssim, trobava el fons de la xarxa davant de l'alegria i la incredulitat de la parròquia grogueta per l'espectacularitat dels gols del seu equip.
Amb els dos gols d'avantatge, el Vila-real s'ho va agafar amb calma, i encara així, Bakambu, amb un remat que va rebutjar Adán amb problemes i Mario, amb el posterior xut, molt desviat, van poder augmentar encara més les distàncies. Els sevillans només es van estirat en el darrer quart d'hora amb l'entrada d'alguns homes des de la banqueta, com ara l'exgroguet Nahuel. De fet, l'argentí va tenir l'ocasió més clara del seu equip, després d'una bona jugada amb paret inclosa i un xut final un poc massa alt.
Al remat, victòria merescuda i còmoda per a un Vila-real que deixa clar que vol donar guerra en lliga i que té la qualitat suficient per a fer-ho.

Fitxa tècnica:
11a jornada de lliga de 1a divisió, temporada 2016/2017.
El Madrigal, Vila-real. 18.826 espectadors.

Vila-real: Asenjo; Mario, Musacchio, Víctor Ruiz, Jaume Costa; Trigueros, Bruno; Castillejo (Rodrigo, 78'), Soriano (Cheryshev, 73'); Bakambu (Dos Santos, 65') i Soriano.
Betis: Adán; Piccini, Mandi, Pezzella, Álex Martínez; Cejudo, Petros, Jonas, F. Gutiérrez (Rubén Castro, 56'); Joaquín (Alegría, 56') i Sanabria (Nahuel, 56').

Gols: 1-0 (22') Trigueros. 2-0 (53') Soriano.

Àrbitre: Vicandi Garrido (c. basc). Targetes grogues: Cejudo i Jonas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada