Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dilluns, 28 de novembre del 2016

Vila-real 0-2 Alabés: Sense reacció

Pato, igual que la resta d'atacants groguets, va estar,
de nou, negat de cara a porta. // Foto: villarrealcf.es
Eixir al camp sense la intensitat necessària es paga car, fins i tot quan jugues a casa i contra un rival teòricament inferior. Això és el que li va passar al Vila-real davant de l'Alabés en un matx que els bascos van sentenciar en menys de vint minuts i en què, els groguets, ni tan sols van aconseguir tornar a posar-se dins del partit.
La primera ocasió seria per al submarí, amb un xut de Castillejo des de la frontal de l'àrea que eixiria alt per poc, però només seria un miratge. Al minut 7, Edgar va fer una centrada des de la dreta que Deyverson va rematar de cap al pal, però el rebuig el va caçar Ibai per enviar el baló al fons de la xarxa davant de la passivitat de la defensa local.
El Vila-real va intentar fer que tot semblara un accident buscant l'empat ràpidament, i les ocasions de Castillejo, amb un xut que va rebutjar Pacheco a córner, i de Mario, amb un cop de cap que també es va trobar amb l'oposició del porter visitant, van poder restablir l'empat. En canvi, però, arribaria el segon per als blanc-i-blaus. Una pilota llarga des de la defensa, que Musacchio, en dues clares errades, no va encertar a allunyar, la va acabar arreplegant Camarasa, avançant-se al central argentí i batent un Asenjo venut per establir un zero a dos que posava el partit molt complicat per als d'Escribá, que tot i que ho van seguir intentant puntualment, van evidenciar que no havien eixit al camp amb el plantejament que es requeria. Els vitorians, a la contra, també van tenir una clara ocasió que va salvar Asenjo.
La primera ocasió de perill en el segon temps, novament per a l'Alabés i de nou amb una contra, amb un xut final que va eixir fora fregant el pal. L'entrada de Cheryshev i Bakambu no va aportar gaire, ja que al submarí li va costar crear jugades de gol clares. L'ocasió més clara del segon temps la va tenir Castillejo, probablement el jugador més incisiu de l'atac groguet en el partit, amb un xut de falta que va desbaratar Pacheco amb una bona acció. En els últims minuts es va veure un Vila-real sense idees i amb els braços baixats, davant d'un Alabés que va saber rendibilitzar molt bé els gols aconseguits en els primers minuts del matx i que va saber controlar el joc per convertir-se en el primer equip que s'enduu els tres punts del Madrigal en lliga aquesta temporada.
Amb aquesta derrota, el Vila-real ja en suma quatre en els darrers sis partits oficials i cau a la sisena plaça, cosa que evidencia que els d'Escribá no es troben en un bon moment i que hauran de treballar per canviar la situació.

Fitxa tècnica:

13a jornada de lliga de 1a divisió, temporada 2016/2017.
El Madrigal, Vila-real. 15.629 espectadors.

Vila-real: Asenjo; Mario, Musacchio, Víctor Ruiz, Jaume Costa; Trigueros, Bruno, Castillejo (Dos Santos, 75'), Soriano (Cheryshev, 45'); Pato i Sansone (Bakambu, 68').
Alavés: Pacheco; Kiko Femenía (Vigaray, 84'), Pantic, Feddal, Theo; Llorente, D. Torres, Edgar (Espinoza, 72'), Camarasa; Ibai (Raúl C., 61') i Deyverson.

Gols: 0-1 (7') Ibai. 0-2 (17') Camarasa.

Àrbitre: Undiano Mallenco (c. navarrés). Targetes grogues: Jaume Costa, Bruno; D. Torres, Feddal i Pantic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada