Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dissabte, 26 de novembre del 2016

LA PRÈVIA. Vila-real - Alabés: A mantindre la forma a casa

L'última visita del Leganés al Madrigal es remunta
a la temporada 05/06, amb victòria per 3-2
Després de la decepció per l'empat davant d'un rival teòricament inferior com el Zuric, que força els groguets a jugar-se la classificació per a setzens de final de l'Europa League en el darrer partit, torna la lliga, amb la visita al Madrigal de l'Alabés, conjunt que no jugava a Primera Divisió des de feia onze temporades. L'horari del partit, diumenge a les 12.00, no ha contentat gaire l'entrenador groguet, que s'ha queixat de tenir poc de temps per preparar el matx.
Els d'Escribá voldran recuperar sensacions i també la confiança de l'afició, contrariada després del resultat a Suïssa i del joc oferit el cap de setmana passat a Bilbao en què, més enllà de la derrota, l'equip va mostrar un plantejament defensiu i pràcticament no va tindre ocasions de gol. A casa, en lliga, el submarí porta una trajectòria pràcticament immaculada, ja que ha guanyat tots els partits excepte el primer, davant del Sevilla, en què si algun equip va meréixer endur-se els tres punts, va ser el submarí. S'espera que homes com Mario o Jaume Costa, que van deixar el seu lloc als laterals menys habituals, tornen a l'onze, com també podrien fer-ho Soriano i Sansone.
Per la seua banda, l'Alabés, entrenat per Mauricio Pellegrino, està readaptant-se a la màxima categoria després d'onze temporades absent, repartits entre Segona i fins i tot Segona B. Amb 13 punts i ocupant la 14a posició, deixen entreveure que el seu objectiu serà la permanència, per a la qual cosa, de moment, han aconseguit punts importants fora de casa, al contrari del que sol ser habitual, i en estadis de gran dificultat, com el Calderón, on van empatar en la primera jornada de lliga, o al Camp Nou, on van sorprendre tothom amb una victòria per un gol a dos. Dos jugadors del Vila-real estan cedits al conjunt basc: Aleksandar Pantic, que no està tenint molt de protagonisme, ocupant el lloc de tercer o fins i tot de quart central, i Cristian Espinoza. El jove atacant argentí, fitxat aquest estiu procedent de l'Huracán, està cedit a l'Alabés esperant que tinga els minuts que probablement no haguera tingut al Madrigal. Tot i estar encara en ple procés d'adaptació, va gaudir dels seus primers minuts com a titular diumenge passat, en la derrota dels blanc-i-blaus a casa davant l'Espanyol, i no seria una sorpresa tornar a veure'l a l'onze inicial en el partit que l'enfronta a l'equip que ha apostat per ell.
El matx, que pot estar marcat per la pluja, comptarà amb l'arbitratge del navarrés Undiano Mallenco.

Possible alineació: Asenjo; Mario, Musacchio, Víctor Ruiz, Jaume Costa; Trigueros, Bruno, Soriano, Castillejo; Sansone i Bakambu.

Resultats de les temporades anteriors:
05/06: Vila-real 3-2 Alabés
02/03: Vila-real 0-1 Alabés
01/02: Vila-real 1-0 Alabés

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada