Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dimarts, 13 de desembre del 2016

Vila-real 3-0 At. Madrid: Golejada balsàmica

Els groguets tallen la ratxa negativa de joc i resultats
amb una victòria clara i convincent. Foto: villarrealcf.es
El submarí groguet es va retrobar amb la victòria quatre partits després de la darrera en una nit pletòrica, en què acabà imposant-se per un clar tres a zero davant d'un dels rivals més durs de la lliga com és l'Atlètic de Madrid. Els d'Escribá, molt intensos durant tot el partit, efectius en atac i seriosos en defensa, van concedir molt poques ocasions a un conjunt matalasser que veu com els groguets el superen en la classificació.
El Vila-real, malgrat la gran quantitat d'absències (Soldado, Musacchio, Bonera, Cheryshev i Castillejo eren baixes conegudes, i Rukavina i Bakambu, amb molèsties d'última hora, s'hi van acabar sumant), va eixir amb un aire ben diferent al dels darrers partits de competició domèstica, i va agafar ben prompte el control del partit, tenint el baló i rondant amb perill l'àrea rival. Dos Santos, que va quallar una bona actuació i més tard seria protagonista, va tenir la primera bona ocasió per al seu equip en enviar un xut després d'una eixida defectuosa d'Oblak, que va acabar salvant amb el cap Savic quan el baló ja havia superat el porter eslové dels madrilenys. Aquests minuts de control inicial van donar pas a uns instants de domini visitant. Els de Simeone es van envalentir i van crear algunes situacions perilloses, com un remat de Correa que Asenjo envià a córner o un xut de Koke en una jugada a pilota aturada que va acabar al pal, tot i que l'acció estava invalidada per fora de joc. Passats aquests ensurts, els d'Escribá van tornar a controlar el matx, cosa que va propiciar el primer gol. Soriano, molt participatiu durant tota la nit, feia perdre un baló en la frontal de l'àrea a la defensa de l'Atlètic amb la seua pressió, i Trigueros, probablement el millor del partit, amb una actuació estel·lar, recuperava l'esfèric, s'endinsava en l'àrea i amb un remat ras, posava el seu equip per davant en el marcador. Griezmann pogué empatar en la jugada següent, però un Asenjo sempre segur enviava a córner el xut del francés en l'u contra u. I el segon gol groguet no tardaria. Una bona passada de Bruno trobava Pato, el xut del brasiler el rebutjava Oblak, que se lesionaria en l'acció, i Dos Santos, a boca de canó, rematava primer al pal però, en el rebuig, acabava trobant el fons de la xarxa. Avantatge de dos gols al minut 37, amb el qual s'arribaria al descans.
En el segon temps, el Vila-real va cedir la iniciativa als de Simeone, sense renunciar del tot a l'atac i mantenint un ordre defensiu i al centre del camp que va fer que, malgrat la possessió i la sensació de perill en alguns moments, els del Manzanares ho tingueren difícil per crear ocasions clares. Quan tot semblava indicar que el partit s'acabaria amb el dos a zero de la primera part, una paret entre Soriano i N'Diaye, que acabava d'entrar al terreny de joc, ja en temps afegit, la va culminar l'italià amb un xut que es convertia en el tercer i definitiu gol de la nit.
En el xiulit final, explosió d'alegria de la grada del Madrigal, que va veure com el submarí va recuperar el joc i l'actitud necessaris per guanyar aquest tipus de partits. Amb aquesta victòria, el Vila-real es col·loca de nou quart, empatat a punts amb la Reial Societat, cinquena, i un punt sobre l'Atlètic de Madrid.

Fitxa tècnica:
15a jornada de lliga de 1a divisió, temporada 2016/2017.
El Madrigal, Vila-real. 19.370 espectadors.

Vila-real: Asenjo; Mario, Álvaro, Víctor Ruiz, Jaume Costa; Dos Santos, Trigueros (N'Diaye, 90'), Bruno, Soriano; Pato (Rodrigo, 78') i Sansone (Santos Borré, 89').

At. Madrid: Oblak (Moyá, 40'); Juanfran, Savic, Godín, Lucas; Correa (Carrasco, 65'), Gabi, Tiago (Saúl, 29'), Koke; Gameiro i Griezmann.

Gols: 1-0 (28') Trigueros. 2-0 (37') Dos Santos. 3-0 (92') Soriano.

Àrbitre: Hernández Hernández (c. canari). Targetes grogues: Sansone, Dos Santos, Álvaro; Correa, Gabi i Saúl.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada