Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

diumenge, 15 de gener del 2017

Deportivo 0-0 Vila-real: Empat i gràcies

Els groguets, molt afectats per les baixes, van fer un
partit molt pobre. // Foto: laopinioncoruna.es
El Vila-real pot anar-se'n content de la Corunya amb el punt que va aconseguir, ja que, novament, els d'Escribá va fer un partit més que discret fora de casa, amb un bon treball defensiu però amb molt poques idees en atac. La gran quantitat de baixes va afectar massa el conjunt groguet, i homes com Pato, Santos Borré o Castillejo no van tindre el seu dia.
El Deportivo, que ocupa la part mitja baixa de la classificació, però que sol mostrar-se com un equip difícil de derrotar al seu estadi, va portar la iniciativa en la major part del partit, i els seus primers intents van ser amb xuts des de fora de l'àrea. Borges i Marlos van provar sort, però en ambdós casos, el baló va eixir lleugerament desviat a la dreta d'un Asenjo que hauria de començar a intervenir poc després, quan una pèrdua de Trigueros al centre del camp va donar lloc a una ocasió per a Andone, l'home més actiu de l'atac dels gallecs, el xut del qual el va rebutjar el porter palentí a córner. Amb el pas dels minuts, els groguets es van espolsar un poc el domini local i, fruit d'una bona combinació, va arribar l'únic xut del submarí entre els tres pals en el partit. La passada de José Ángel des de l'esquerra, per a Bruno, va acabar amb un fort xut del d'Artana des de la frontal, però poc col·locat, que Tyton, el porter local, va poder rebutjar. Va ser del poc destacable en atac dels d'Escribá en la primera part, que van veure com, abans del descans, de nou Andone va fregar el gol en un baló a l'àrea que va mirar de controlar Marlos, Victor Ruiz no encertà a allunyar-lo i això va permetre al romanés caçar-lo perquè, finalment, amb poc d'angle, rematara al lateral de la xarxa.
Era difícil que el Vila-real tinguera menys presència ofensiva en la segona part, però va ser així. En els segons quaranta-cinc minuts, els groguets ni tan sols van tirar a porta. Un xut de Trigueros des de la frontal, novament a passada de José Ángel, que va eixir massa alt, va ser tot el bagatge ofensiu dels groguets en un segon temps en què els homes d'atac, com en la primera part, van estar desapareguts. Abans, el Deportivo, molt més incisiu, havia disposat d'algunes accions clares per desnivellar el marcador. Andone, clarament el principal maldecap de la defensa del submarí, ho va provar amb un remat de tisora al pal i, després, amb un xut des de fora de l'àrea que Asenjo rebutjà però no blocà i que Álvaro envià a córner quan Marlos, a boca de canó, estava a punt per enviar-lo al fons de la xarxa. Aquestes van ser les ocasions més clares dels gallecs que, ja en la recta final, amb un cop de cap de Joselu en un córner, que el porter groguet desvià, van veure com, malgrat les ocasions, el marcador es quedaria tal com havia començat el matx.
Amb aquest punt, el Vila-real es manté cinqué, a falta del partit de la Reial Societat, i l'Atlètic de Madrid, quart, es distancia a tres punts del submarí després de guanyar davant el Betis.

Fitxa tècnica:
18a jornada de lliga de 1a divisió, temporada 2016/2017.
Riazor, la Corunya. 19.807 espectadors.

Deportivo: Tyton; Laure, Arribas, Sidnei, Fernando Navarro; Marlos (Borja Valle, 76'), Guilherme, Borges; Çolak, Luisinho i Andone (Joselu, 83').
Vila-real: Asenjo; Mario, Álvaro, Víctor Ruiz, José Ángel; Trigueros, Bruno, Dos Santos, Castillejo; Santos Borré (Mario González, 67') i Pato (N'Diaye, 86').

Àrbitre: Ocón Arraiz (c. riojà). Targetes grogues: Trigueros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada