Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

diumenge, 8 de gener del 2017

LA PRÈVIA. Vila-real - Barcelona: Nit d'expectació

La temporada passada, el Vila-real va saber empatar el
zero a dos inicial del Barça per sumar un punt. // Foto: EFE
Partit dels destacats de la temporada el que es jugarà aquesta nit al Madrigal entre el Vila-real i el Barcelona, un matx entre equips que normalment ofereixen bon futbol, emoció i gols. A més, en la prèvia del partit, s'inaugurarà la nova façana del fons sud de l'estadi i el nou nom oficial d'aquest que, pel que sembla, per les imatges i vídeos que s'han filtrat durant els darrers dies, tindrà a veure amb la ceràmica, com es va rumorejar des d'un principi.
Pel que fa a allò estrictament esportiu, el Vila-real compta amb bones notícies, ja que sembla que Víctor Ruiz i Bruno, que van ser baixa en el partit de Copa a Anoeta per unes molèsties, ja podran jugar i fins i tot es perfilen com a titulars, de la mateixa manera que Pato, que tot i haver passat la grip els darrers dies, tampoc hauria de tenir problemes per estar sobre la gespa hui a la nit. Cheryshev, que continua sense estar completament recuperat dels seus problemes físics; Soldado, amb la recuperació de la seua lesió de llarga duració i Bakambu, concentrat amb la seua selecció per a la Copa Àfrica, són les baixes del submarí. L'equip arriba després de la derrota a Anoeta per tres gols a un en l'anada dels huitens de final de la Copa del Rei, en un matx en què tal volta els d'Escribá van rebre massa càstig però, al mateix temps, el joc va ser millorable. Malgrat tot, en lliga, els dos darrers partits -encara dins de 2016- van ser dues victòries convincents davant un rival directe, almenys a dia de hui, com l'Atlètic de Madrid, i una a domicili contra el Sporting. Els groguets eren quarts a l'inici de la jornada, tot i que la victòria d'ahir dels matalassers els posa momentàniament cinquens, a l'espera del resulta que aconseguisquen davant el Barça.
Els culers arriben també de perdre el seu partit de Copa, per dos gols a un a San Mamés davant l'Athletic, en un matx marcat per la polèmica arbitral. En lliga, es troben ara mateix a sis punts del Madrid, que a més té un partit pendent de jugar, i a falta del resultat d'esta nit, els de Luis Enrique ni tan sols són segons, plaça que ocupa ara mateix el Sevilla, amb dos punts més que els barcelonistes i set més que els groguets, després de la contudent victòria d'ahir dels andalusos a Anoeta. Així, estan obligats a no perdre gaires punts més si no volen que els blancs s'allunyen encara més. Messi, Neymar i Luis Suárez, que probablement seran titulars, seran la major amenaça per a un Vila-real que sap que contra un rival d'aquestes característiques, per traure'n alguna cosa positiva, no val res que no siga un partit jugat amb la màxima intensitat, amb la defensa al màxim nivell i aprofitant les ocasions de gol que es tinguen.
El matx, que començarà a les 20.45, comptarà amb l'arbitratge del gallec Iglesias Villanueva.

Possible alineació: Asenjo; Mario, Musacchio, Víctor Ruiz, Jaume Costa; Trigueros, Bruno, Dos Santos, Soriano; Pato i Sansone.

Resultats de les temporades anteriors:
15/16: Vila-real 2-2 Barcelona
14/15: Vila-real 0-1 Barcelona
13/14: Vila-real 2-3 Barcelona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada