Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dilluns, 6 de febrer del 2017

Sevilla 0-0 Vila-real: Solidesa per seguir sumant

Asenjo i la defensa grogueta , en què Bonera va tornar
a ser titular, decisius en l'empat del submarí a Sevilla
Punt important el que va sumar el Vila-real davant del Sevilla en un escenari tan complicat com és el Sánchez Pizjuán, d'on només havien volat tres punts fins ara, en la victòria que hi va aconseguir el Barça. Els groguets, amb un plantejament molt seriós, solidesa defensiva i una actuació estel·lar d'Asenjo van poder aconseguir un empat que els afiança en la zona d'Europa League.
Ja al primer minut del matx hi hagué una jugada per a la polèmica, quan Víctor Ruiz va empentar dins l'àrea Jovetic, que no va poder rematar en condicions, però l'àrbitre no va fer cas a les queixes dels locals, que reclamaven penal. La primera ocasió realment clara del partit, però, va estar en les botes d'Adrián, que va rebre una gran passada de Jonathan i la definició de l'asturià, sol davant de Sergio Rico, que va voler ajustar massa, va acabar fora. El cert és que els de casa portaven el pes del partit, tenien la possessió del baló i rondaven l'àrea d'Asenjo constantment. Al submarí li costava espolsar-se el domini dels andalusos, però quan aconseguia recuperar el baló, eixia amb perill a la contra o bé en jugada estàtica. Un cop de cap de Ben Yedder a boca de canó que va rebutjar Asenjo amb el peu va ser la més clara dels locals en el primer temps. Als andalusos, tot i crear sensació de perill constantment, els costava acabar les jugades. José Ángel, amb un xut de falta que va eixir prop del pal i Dos Santos, amb un remat a la mitja volta, massa fluix, que va atrapar sense problemes Rico, ho van seguir intentant per als groguets, mentre que el Sevilla va donar un últim avís abans del descans amb una acció de Nasri que va rebutjar Asenjo.
El segon temps va començar molt mogut. Quan tan sols s'havien jugat un parell de minuts, l'àrbitre assenyalava penal a favor del Sevilla per una acció de Mario amb Vitolo, més rigorosa que la jugada en què els sevillistes van reclamar la pena màxima en el primer temps. Nasri es va encarregar de xutar des dels onze metres, però un Asenjo molt inspirat va endevinar la direcció del baló i va evitar el gol. Després, hi va haver uns minuts en què el Sevilla, cansat o amb falta d'idees, va vore com els d'Escribá guanyaven possessió de baló i així va arribar una altra ocasió claríssima: Bruno li posava el baló a Adrián amb una passada llarga, l'asturià es trobava de nou en un mà a mà amb Rico i després d'intentar anar-se'n d'ell, es quedava amb poc d'angle i acabava xutant fora. Aquesta segona part també va tindre, per al Vila-real, la nota positiva de la tornada de Cheryshev i de Bakambu que, això sí, van tindre poc de protagonisme, ja que en els darrers vint minuts del partit, el Sevilla va tornar a posar la directa i va obligar el submarí a defensar-se amb dents i ungles. L'ocasió més clara dels homes de Sampaoli va arribar a deu minuts del final, quan una cabotada d'Iborra que semblava impossible d'aturar es va trobar, una vegada més, amb una espectacular intervenció d'un Asenjo salvador, que va acabar blocant el baló.
Així, els groguets van eixir vius del Pizjuán, amb un punt que els manté en la sisena plaça, tres punts per sobre dels seus perseguidors en la setena plaça; a tres de la Reial Societat, cinquena; i a quatre de l'Atlètic de Madrid, quart, en plaça de play-off de Champions League.

Fitxa tècnica:
21a jornada de lliga de 1a divisió, temporada 2016/2017.
Ramón Sánchez Pizjuán, Sevilla. 33.401 espectadors.

Sevilla: Sergio Rico; Mariano (Sarabia, 61'), Mercado, Rami, Lenglet; Franco Vázquez (Iborra, 76'), N'Zonzi, Vitolo, Nasri; Jovetic (Vietto, 71') i Ben Yedder.
Vila-real: Asenjo; Mario, Bonera, Víctor Ruiz, José Ángel; Rodrigo, Bruno; Castillejo (Cheryshev, 64'), Trigueros (Rukavina, 88'), Dos Santos; Adrián (Bakambu, 70').

Àrbitre: Undiano Mallenco (c. navarrés). Targetes grogues: Nasri, Mercado; Bruno i Mario.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada