Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dissabte, 4 de febrer del 2017

LA PRÈVIA: Sevilla - Vila-real: Test per comprovar la recuperació

Víctor Ruiz i Bonera seran els centrals titulars,
encarregats d'aturar els atacs sevillistes
El Vila-real afronta al Sánchez Pizjuán un dels partits més complicats de la temporada com a visitant. I és que si els sevillistes ja es mostren normalment com un rival dur, i més al seu estadi, aquesta temporada estan a un nivell encara més alt: així ho indica la classificació, en què, abans de començar la jornada, són tercers amb 42 punts, els mateixos que el Barça, segon, i a tan sols quatre del líder, el Madrid.
Després d'haver tallat la seua mala ratxa amb la primera victòria de l'any, això sí, contra un rival inferior com el Granada, el submarí passarà una prova de foc al Pizjuán. Una derrota, vist el nivell dels de Sampaoli, no significaria necessàriament una tornada a la mala ratxa, però les sensacions que deixe el Vila-real sobre el terreny de joc sí que pesaran a l'hora de dir si l'equip està realment millorant el seu nivell. A més, tot i la dificultat del matx, puntuar seria molt important tant si es vol seguir lluitant per la quarta plaça com per no veure perillar la sisena, posició que ocupen ara mateix els d'Escribá. 
El tècnic valencià tindrà algunes baixes importants per al partit, però no tot són males notícies ja que, al mateix temps, comença a recuperar efectius: Álvaro i Soriano, que van veure la cinquena groga dissabte passat, no seran de la partida, com tampoc Sansone, amb unes molèsties musculars. Musacchio i Soldado segueixen fora, però encaren ja la recta final de les seues lesions i s'espera que durant les dues properes setmanes puguen començar a entrar a les convocatòries. En el capítol d'altes, Víctor Ruiz, que es va perdre el xoc davant del Granada per lumbàlgia i que ha sigut dubte durant la setmana, ha entrat a la convocatòria finalment i apunta a la titularitat, mentre que Cheryshev, finalment recuperat de la seua lesió, i Bakambu, després que la selecció del Congo caiguera eliminada de la Copa d'Àfrica el cap de setmana passat, tornen a la llista. El rus podria tenir minuts al segon temps, mentre que en el cas del francocongoleny, no es descarta que poguera estar a l'onze inicial. Així doncs, el dubte principal en l'alineació és si Escribá eixirà amb dos davanters, que serien Adrián i Bakambu, o si només juga un punta, amb un doble pivot format per Rodrigo i Bruno, amb Castillejo i Jonathan a les bandes i Trigueros com a enllaç.
Pel que fa al Sevilla, ha sigut notícia durant la setmana un tema extraesportiu com és la prohibició de simbologia del grup Biris, amb la qual cosa, a més d'esperar-se un camp ple, podria haver-hi un ambient hostil motivat per aquesta prohibició. En el pla purament futbolístic, Sampaoli recupera homes com Vitolo i Carriço, que probablement estaran en l'onze, mentre que Pareja per sanció, Escudero i l'última incorporació dels andalusos, l'argentí Montoya, no entren a la convocatòria. Jovetic i Ben Yedder es perfilen com la parella atacant que els groguets hauran de saber frenar si volen traure alguna cosa de profit del Sánchez Pizjuán.
El partit, que començarà a les 12.00, comptarà amb l'arbitratge del navarrés Undiano Mallenco.

Convocatòria:
Porters: Asenjo i Andrés Fernández.
Defenses: Mario, Rukavina, Jaume Costa, José Ángel, Bonera, Víctor Ruiz i Pau.
Migcampistes: Rodrigo, Bruno, Trigueros, Dos Santos, Castillejo, Cheryshev i Leo Suárez.
Davanters: Adrián, Bakambu i Santos Borré.

Possible alineació: Asenjo; Mario, Bonera, Víctor Ruiz, Jaume Costa; Rodrigo, Bruno; Castillejo, Trigueros, Dos Santos; Adrián.

Resultats de les temporades anteriors:
15/16: Sevilla 4-2 Vila-real
14/15: Sevilla 2-1 Vila-real (Europa League)
14/15: Sevilla 2-1 Vila-real

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada