Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dilluns, 17 d’abril del 2017

LA PRÈVIA. Alabés - Vila-real: A Mendizorrotza, amb moltes baixes

En cas de guanyar, els groguets augmentarien el seu
avantatge amb alguns perseguidors. // Foto: elcorreo.com
El Vila-real afronta esta nit el partit corresponent a la 32a jornada de lliga a domicili davant l'Alabés, un conjunt que, malgrat haver tornat enguany a Primera després de diversos anys d'absència, ha fet els deures, ja que ja fa jornades que està salvat i està en una zona tranquil·la de la classificació. A més, té pendent ni més ni menys que el partit de final de Copa, a la qual ha arribat de forma totalment inesperada. Els de Pellegrino no seran un rival fàcil, com ja van demostrar en la primera volta, quan es van endur els tres punts del Madrigal en guanyar-hi zero a dos.
El partit, a més, tindrà una dificultat afegida per a Escribá, que compta amb una gran quantitat de baixes i haurà d'enginyar-se-les per muntar un onze sense utilitzar cap jugador del filial, tot i que n'ha hagut de convocar fins a quatre per completar la llista. A les baixes ja conegudes d'Asenjo i Cheryshev, se'n sumen fins a cinc més: la de Soldado, per sanció, en haver vist la cinquena groga davant l'Athletic; la de Víctor Ruiz, també per sanció, en haver sigut expulsat el darrer partit i haver rebut dos partits de sanció i, al mateix temps, també per lesió, ja que el central català va abandonar el camp amb molèsties i després de realitzar-se proves, s'ha conegut que haurà d'estar, a banda dels dos de sanció, un parell de partits més fora; Castillejo, que va haver d'abandonar el camp lesionat en la primera part del partit davant els bilbaïns, té un trencament fibrilar de grau 1 als isquiotibials de la cama esquerra que el mantindrà fora unes poques jornades; Dos Santos, amb una sobrecàrrega de la qual no s'ha acabat de recuperar, tampoc serà de la partida; i per últim, Rukavina, que pateix un còlic biliar, tanca la llista de baixes del submarí.
Malgrat tot, el tècnic valencià del Vila-real ha dit que no contempla canviar l'esquema ni fer jugar d'inici cap futbolista del filial, davant un Alabés que voldrà rescabalar-se davant la seua afició dels últims resultats negatius. En condicions normals, Álvaro ocuparà el lloc de Víctor Ruiz i Adrián o Sansone endarreriran la seua posició per ocupar la banda esquerra al mig del camp, mentre que l'altre acompanyarà Bakambu en punta d'atac.
Després dels resultats de la jornada, amb les derrotes de Reial Societat i Eibar i l'empat del Sevilla, una victòria dels groguets els posaria en una situació privilegiada, ja que els permetria refermar la cinquena plaça i augmentar a cinc i set punts la distància amb els dos conjunts guipuscoans, a més de retallar-li dos punts als sevillans, que es quedarien en la quarta plaça però a tan sols cinc punts. En canvi, si no sumen la victòria, els d'Escribá, que siga com siga es mantindran cinquens, vorien com l'Athletic els retallaria punts.
El matx, que començarà a les 20.45, comptarà amb l'arbitratge del català Álvarez Izquierdo.

Convocatòria (de 19 jugadors):
Porters: Andrés Fernández i Barbosa.
Defenses: Mario, Musacchio, Álvaro, Bonera i Jaume Costa.
Migcampistes: Trigueros, Bruno, Rodrigo, Soriano, Leo Suárez (dorsal 49), Cantalapiedra (dorsal 27) i Lazo (dorsal 54).
Davanters: Bakambu, Adrián, Sansone, Santos Borré i Mario González (dorsal 39).

Possible alineació: Andrés Fernández; Mario, Musacchio, Álvaro, Jaume Costa; Trigueros, Bruno, Soriano, Adrián; Bakambu i Sansone.

Resultats de les temporades anteriors:
05/06: Alabés 1-1 Vila-real
02/03: Alabés 1-0 Vila-real
01/02: Alabés 2-1 Vila-real

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada