Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

diumenge, 14 de maig del 2017

LA PRÈVIA. Vila-real - Deportivo: Darrer partit a casa amb Europa en joc

El Vila-real mirarà d'acomiadar la temporada a casa amb
tres punts per lluitar per Europa. // Foto: as.com
Esta nit, els groguets afronten a casa el penúltim partit de la temporada, darrer a casa, en què buscaran una victòria que els pose més prop d'assegurar la cinquena plaça, davant d'un Deportivo que no vindrà de turisme: els gallecs encara no estan salvats matemàticament, tot i que depenen d'ells mateixos, i buscaran els tres punts per tancar el seu objectiu.
Després de la derrota al Camp Nou, resultat esperat però que deixa el submarí sense opcions virtuals d'assolir la quarta plaça, els groguets farien bé d'assegurar-se la cinquena, que és l'única que, a hores d'ara, garantiria una plaça directa a la fase de grups de l'Europa League. També ho faria la sisena plaça en cas que el Barcelona guanyara la final de la Copa del Rei davant l'Alabés i, en eixe cas, la setena plaça també donaria accés a la segona competició europea però, això sí, havent de jugar dues rondes prèvies. I, de fet, els groguets ara mateix només tindrien assegurada eixa setena plaça, ja que Athletic i Reial Societat, sisens i setens respectivament, tenen tan sols un punt menys que els d'Escribá i esperaran l'error del submarí en les dues jornades restants per superar-lo en la classificació. Si hui el Vila-real guanyara i ambdós conjunts bascos no sumaren els tres punts, la cinquena plaça ja seria segura, però el més probable és que s'haja de lluitar fins l'última jornada.
El tècnic valencià recuperarà Víctor Ruiz i Bruno en la convocatòria. Mentre que el central català apunta a la titularitat en detriment d'Álvaro, no és tan clar en el cas del capità, que tot i que podria entrar-hi, el fet d'haver arrossegat molèsties fins fa pocs dies el podria deixar a la banqueta. La resta d'alineació estarà formada, en condicions normals, pels homes més habituals.
Pel que fa al Deportivo, els gallecs, que només han guanyat set partits en tota la temporada, estan cinc punts per damunt de les places del dihuité classificat, el Sporting, únic amb opcions de salvar-se, ja que Osasuna i Granada ja han certificat el descens. Si els asturians no guanyen el seu partit hui, els de la Corunya ja estarien també salvats, independentment del seu resultat, però de ben segur que vindran al Madrigal amb la intenció de sumar i evitar jugar-s'ho tot en l'última jornada.
El partit, que començarà a les 20.00, comptarà amb l'arbitratge de l'extremeny Gil Manzano, el polèmic col·legiat que va xiular el matx a casa davant del Reial Madrid aquesta temporada.

Possible alineació: Andrés Fernández; Mario, Musacchio, Víctor Ruiz, Jaume Costa; Trigueros, Rodrigo, Soriano, Dos Santos; Bakambu i Soldado.

Resultats de les temporades anteriors:
15/16: Vila-real 0-2 Deportivo
14/15: Vila-real 3-0 Deportivo
10/11: Vila-real 1-0 Deportivo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada