Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dijous, 18 de maig del 2017

Vila-real 0-0 Deportivo: Oportunitat perduda

El submarí, com més d'una vegada ja enguany, va tindre
dificultats per crear ocasions. // Foto: villarrealcf.es
Empat sense gols del Vila-real davant d'un Deportivo defensiu, que no va permetre als groguets crear moltes ocasions de gol. Aquest resultat representa una ocasió desaprofitada per al submarí ja que, en cas de victòria, s'haguera certificat la cinquena plaça, en empatar també l'Athletic i la Reial Societat.
El partit va seguir la mateixa tònica durant els 90 minuts, amb els groguets com a únic equip que realment buscava la victòria i un Deportivo conservador a qui molt probablement serviria l'empat per certificar la seua permanència, com va ser finalment. Un xut d'Ola John que va eixir prop del pal en els primers instants va ser l'ocasió més clara dels de Pepe Mel. Els groguets, que tenien el control del partit i la possessió, no van saber, com en altres partits d'esta temporada i, sobretot, davant d'equips de la zona baixa, trobar el mode per crear situacions clares d'atac. L'errada en l'última passada va fer que l'acció més destacada de la primera part i, al mateix temps, la que va dur la polèmica, fóra un baló a l'àrea en què Lux va empényer Soldado quan el valencià es disposava a rematar, però l'àrbitre va xiular falta a favor dels gallecs. A més, el porter argentí va tornar a tombar el davanter groguet d'una empenta ja amb el joc aturat, i el col·legiat, el tristament famós Gil Manzano, va resoldre la situació mostrant targeta groga a tots dos, davant de la incredulitat de l'afició groga.
En els primers instants de la segona part, Bruno, en rematar de cap un córner, va tindre una bona ocasió per avançar el seu equip, però el baló va eixir fora per poc. Els minuts passaven i el panorama continuava igual. El Deportivo només va fer treballar la defensa local amb alguns contraatacs ben neutralitzats per la rereguarda grogueta, mentre que el submarí no trobava idees per desblocar la muralla dels blanc-i-blaus, i l'entrada d'homes d'atac com Adrián i Sansone no va canviar gaire les coses. Malgrat tot, ja en la recta final, Bakambu va tindre l'ocasió més clara de la nit, però el seu remat quasi a boca de canó després d'una deixada de Jaume Costa va acabar fora, fregant el pal.
A la fi, sensació d'oportunitat perduda en no haver sumat els tres punts que, donats els resultats dels dos perseguidors, hagueren assegurat ja matemàticament la classificació directa a la fase de grups de l'Europa League, però fent-ne una lectura positiva, el Vila-real segueix depenent de si mateix per aconseguir-la. Una victòria a Mestalla seria suficient per tancar la temporada com a cinquens.

Fitxa tècnica:
37a jornada de lliga de 1a divisió, temporada 2016/2017.
El Madrigal, Vila-real. 16.437 espectadors.

Vila-real: Andrés Fernández; Mario, Bonera, Álvaro, Jaume Costa; Trigueros (Sansone, 69'), Bruno, Dos Santos (Rodrigo, 89'), Castillejo; Soldado (Adrián, 74') i Bakambu.
Deportivo: Lux; Juanfran, Arribas, Albentosa, Fernando Navarro; Carles Gil (Bruno Gama, 82'), Guilherme, Borges, Ola John (Fajr, 62'); Emre (Mosquera, 89') i Andone.

Àrbitre: Gil Manzano (c. extremeny). Targetes grogues: Trigueros, Soldado; Lux, Andone, Fajr i Borges.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada