Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dissabte, 18 de setembre del 2010

Càstig immerescut

El Vila-real B cau per 0-3 contra Las Palmas, un resultat que no reflexa el que ha sigut el partit

De la mateixa manera que la victòria del primer equip sobre l'Espanyol la setmana passada va ser per massa gols de diferència vist el joc, en aquest partit s'ha viscut la mateixa tònica però amb els papers invertits, i és que ha sigut el Vila-real B el que ha hagut de patir l'efectivitat i el potencial atacant de Las Palmas.
A pesar de tindre diverses ocasions,
el Vila-real B no ha trobat el camí del gol
La primera part ha sigut molt equilibrada i fins i tot es podria dir que els homes de Xabi Gracia han dut la iniciativa i han tingut més ocasions, com les que provenien amb les internades per banda d'homes com Iago o Marquitos, o un xut del mateix jugador eivissenc que ha obligat l'ex-groguet Barbosa a lluir-se, entre d'altres. Però el que s'ha avançat en el marcador ha sigut l'equip canari, amb un gol de cap de Josico a l'eixida d'un còrner. Cal destacar que Josico no ha celebrat el gol per respecte a la que fou la seua afició durant molts anys.
Els segons quaranta-cinc minuts començaven amb el Vila-real B deixant clar que volia anar a pel partit, com així ho ha demostrat amb una ocasió de Marcos García a centre de Iago, que l'eivissenc, amb tot a favor i davant de la porteria, estavellava contra el cos de Barbosa. Però poc després, una falta a favor de Las Palmas prop de l'àrea la transformava el també ex-groguet Guayre de manera magistral per fer el 0-2. Les coses es posaven molt costera amunt, i açò es confirmaria definitivament quan cinc minuts més tard, Vela culminava un contraatac per fer el 0-3. Açò ha fet que el Vila-real B, com és evident, baixara bastant els braços, ja que Las Palmas ha passat a dominar el joc i ha tingut ocasions per augmentar el marcador, però així i tot també el filial groguet ha intentat fer almenys un gol en diverses ocasions que ha tingut fins al final del partit, però la sort no estava del bàndol local anit en la Ciutat Esportiva.

Fitxa tècnica:
4a jornada de lliga de 2a divisió, temporada 2010/2011
Mini Estadi de la Ciutat Esportiva, Vila-real. Bona entrada, uns 2.000 espectadors

Vila-real B: Mariño; Mano, Carlos Tomás, Kiko, Jaume Costa; Marcos Gullón, Natxo Insa; Iago Falqué (Hernán Pérez, min. 62), Facundo Coria (Airam, min. 62), Marcos García; i Nicki Bille.

Las Palmas: Barbosa; Aythami, David García, Samuel, Ruyman; Josico (Jorge, min. 84), David González (Adrián Pollo, min. 74); Jonathan Viera, Álvaro Cejudo, Vitolo; i Guayre (Armiche, min. 66).

Àrbitre: Ontanaya López. Targetes grogues: Mano (m. 53); Guayre (min. 63), Barbosa (min. 65), Ruymán (min. 68), Samuel (min. 72) i Jonathan Viera (min. 84).

Gols: 0-1. Min. 20: Josico. 0-2. Min. 55: Guayre. 0-3. Min. 58: Jonathan Viera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada