Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

diumenge, 19 de setembre del 2010

LA PRÈVIA: Llevant UE – Vila-real CF. Cal començar a sumar de tres en tres

El Vila-real afronta este diumenge, a les 5 de la vesprada en l'estadi Ciutat de València, un partit que pot ser clau de cara a agafar una bona ratxa de victòries en lliga. Deixant a part la derrota europea a Zagreb del passat dijous, si arribaren victòries contra Llevant i Deportivo en els pròxims compromisos de lliga, tot es voria d'una altra manera.
Així i tot, no serà una tasca fàcil. Els homes de Garrido no han mostrat la seua millor cara en els dos partits oficials jugats fora aquesta temporada, i fins i tot diumenge passat contra l'Espanyol, a pesar de la victòria, es van vore errors que caldrà corregir. En front tindran un Llevant que ha començat la lliga de la pitjor manera possible, amb dues derrotes per 4-1 i mostrant evidents signes de poc rodatge o manca de potencial, però que voldrà esgotar tots els seus recursos i lluitarà per traure alguna cosa positiva d'aquest partit per començar a sumar punts.
Les últimes visites al Ciutat de València sempre s'han
traduït en victòria groga
Quant a la convocatòria, a aquestes altures de lliga encara no hi ha sancionats ni tampoc cap jugador amb molèsties, així que tots els jugadors del primer equip estaran a disposició de Juan Carlos Garrido, sent així molt possible que es repetisca l'alineació que diumenge passat guanyà 4-0 a l'Espanyol.
A més, un poc més d'un centenar d'aficionats groguets es donaran cita al Ciutat de València per animar el seu equip i ajudar-lo a endur-se els tres punts cap a Vila-real, com ja va fer en les últimes temporades que ha estat el Llevant en 1a divisió, amb victòries per 2-4 la temporada 04/05, 0-2 la 06/07 i 1-2 la 07/08. Que seguisca la ratxa!
Convocatòria:
Porters: Diego López i Juan Carlos.
Defenses: Ángel, Gonzalo, Musacchio, Marchena, Capdevila i Català.
Migcampistes: Senna, Bruno, Cazorla, Cani, Borja Valero i Jefferson Montero.
Davanters: Rossi, Nilmar, Altidore i Marco Ruben.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada