Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dissabte, 11 de setembre del 2010

LA PRÈVIA. Vila-real CF – Espanyol: Cal començar guanyant a casa

Demà s'estrena la lliga 2010/2011 al camp del Madrigal, i el Vila-real voldrà refer-se de la seua derrota a Anoeta i donar una millor imatge de cara a l'afició. Per a això haurà de superar a l'Espanyol, un rival sempre complicat que ve de guanyar al seu estadi 3-1 davant el Getafe.
Després d'una setmana que ha vingut marcada per l'absència de diversos jugadors internacionals per trobar-se amb les seues seleccions, Garrido té finalment a tot el planter disponible de cara al partit de demà.
Així doncs, la convocatòria la formen:
Porters: Diego López i Juan Carlos.Defenses: Capdevila, Gonzalo, Musacchio, Marchena, Mario i Ángel.
Migcampistes
: Jefferson Montero, Santi Cazorla, Cani, Borja Valero, Bruno i Marcos Senna.Davanters: Rossi, Nilmar, Marco Ruben i Altidore.
Tot apunta que el tècnic valencià podria fer alguns canvis de cara al partit contra els periquitos, com per exemple l'entrada de Nilmar en l'onze titular, jugant així amb dos puntes. Al mateix temps, Rossi seguria sent de la partida tot i les informacions de mitjos de comunicació italians que afirmaven que l'italoamericà hauria expressat el seu desig de deixar el Vila-real per anar-se'n al Calcio al mes de gener, declaracions que el mateix Rossi ha desmentit posteriorment i sobre les quals ha dit estar molt enfadat. Garrido també ha refermat la seua confiança en el jove davanter, ja que digué que és un dels jugadors més implicats en l'equip.
L'Espanyol va jugar amb 10 homes quasi tot el partit de la
temporada passada, però el Vila-real no ho va saber aprofitar.
D'altra banda, l'Espanyol podria tindre en un home com Osvaldo el seu referent en atac, després que tinguera una gran actuació en el primer partit de lliga i marcara dos gols contra el Getafe.
L'Espanyol no marca un gol al Madrigal des de la temporada 04/05, quan va caure per 4 gols a 1. Posteriorment, els resultats han sigut de 4-0 a la temporada següent, 0-0 en la 06/07, 2-0 en la 07/08, 1-0 en la 08/09 i 0-0 la temporada passada, així que esperem que seguisca esta mancança de gols de l'equip blanc-i-blau a Vila-real, i que l'equip groguet tinga l'encert de cara.
El partit es jugarà demà diumenge, 12 de setembre, a les 19:00, al Madrigal i amb arbitratge d'Iturralde González.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada