Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

diumenge, 12 de setembre del 2010

Festival de gols grocs

El Vila-real B es mostrà molt superior a la Ponferradina i s'imposà per un contundent 1-5

El filial groguet no va tindre cap tipus de problema en el seu desplaçament al Toralín, i no només va jugar bé sino que va golejar a l'equip local, la Ponferradina, per un gol a cinc. Exceptuant l'empenta inicial dels lleonesos, el Vila-real B va tindre el control total del partit i les ocasions. Així, Iago Falqué obriria el marcador amb un golàs: un potentíssim xut des de la frontal de l'àrea que entrà per l'esquadra. Poc abans del descans, el filial deixava el partit molt encarat amb el 0-2, gol de Facundo Coria amb una falta centrada a l'àrea que no arribà a tocar ningú i s'introduí al fons de la porteria.
Ja a la segona part, el protagonista seria el nou fitxatge del Vila-real B, el danés Nicki Billie, que marcaria dos gols el dia del seu debut: el primer amb una gran vaselina, i el segon culminant amb un fort xut una bona jugada atacant. Minuts més tard, Marcos Gullón remataria un centre a l'àrea des de l'esquerra per fer el cinquè gol groguet.
Ja als darrers minuts, la Ponferradina faria el gol de l'honor mitjançant una falta executada magistralment per Javi López, un gol que no va tacar el gran partit dels homes de Xabi Gràcia, que sumen la seua segona victòria en tres partits i al mateix temps, aconseguixen la que de moment és la seua victòria amb més gols marcats en la 2a divisió.

Fitxa tècnica:
3a jornada de lliga de 2a divisió, temporada 2010/2011
El Toralín, Ponferrada, uns 6.500 espectadors.

Ponferradina: Mackay; Cristian, Pepe, Jano, Redondo (Rubén Vega, min. 51); Toribio; Iván Pérez, Jonathan, Miguel Ángel (Víctor Salas, min. 74), Del Olmo (Javi López, min. 51); i Máyor.

Vila-real B: Diego Mariño; Mano, Carlos Tomás, Kiko, Jaume (Héctor, min. 71); Natxo Insa (Nico, min. 74''), Marcos Gullón; Iago Falqué (Airam, min. 79), Facundo Coria, Marquitos i Nicki Bille.

Àrbitre: Ceballos Silva (Comité Extremeny). Amonestacions: Redondo, Del Olmo, Jonathan, Miguel Ángel, Víctor Salas i Máyor; Jaume, Facundo Coria i Mano.

Gols: 0-1: m.26: Iago Falqué. 0-2: m.38: Facundo Coria. 0-3: m.56: Nicki Bille. 0-4: m.63: Nicki Bille. 0-5: m.71: Marcos Gullón. 1-5: m.86: Javi López.