Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

divendres, 24 de setembre del 2010

...I seguim sumant

En un partit en què va ser clar dominador, el Vila-real s'imposà per 1-0 al Deportivo

Ja en són tres les victòries seguides que sumen els groguets en lliga. Dijous, contra el Deportivo de la Corunya, la victòria va ser només per un gol, encara que els homes de Garrido van fer un partit molt seriós, van estar molt ben plantats, i només la falta d'encert en la segona part va fer que no s'aconseguira marcar eixe segon gol que haguera dut la tranquil·litat a l'afició, que encara que el Depor no va dur gaire perill sobre l'àrea de Diego López, va haver de patir fins a l'últim minut.
Els gallecs van tindre les ocasions més clares als primers minuts, primer amb un remat en pròpia porta del Vila-real que va fregar el pal, i posteriorment amb un xut de Desmarets a boca de canó però que va eixir alt. A partir d'ací, i excepte en un interval de deu minuts on va perdre un poc la possessió, el Vila-real es va fer l'amo del partit. Primer avisaren Cazorla i Rossi, i finalment fou Nilmar el que marcà l'únic gol del partit, amb un tir creuat molt ajustat al pal després d'una bona jugada d'Ángel. El brasiler ja suma amb aquest quatre gols en quatre partits.
La segona part va seguir la mateixa tònica, amb més control del Vila-real si cap, que realment mai va vore perillar el resultat, però el fet de no sentenciar el partit va dur el nerviosisme als minuts finals, on el Depor va pressionar però sense crear ocasions de gol clares. Abans, Rossi per dues vegades, Capdevila amb una volea que es va trobar amb una gran intervenció del porter Manu, i també Cani, van poder marcar el segon, un gol que no va arribar però que no va privar el Vila-real de sumar tres punts més i situar-se, de moment, en el tercer lloc en la classificació.

Fitxa tècnica:
4a jornada de lliga de 1a divisió, temporada 2010/2011
Incidències: El Madrigal, Vila-real. Uns 16.000 espectadors. Pluja durant el partit.

Vila-real: Diego López, Ángel, Marchena, Musacchio, Capdevila, Bruno, Senna, Cazorla, Borja Valero (Gonzalo Min. 86), Nilmar, i Rossi (Cani Min. 82).

Deportivo: Manu, Laure, Lopo, Colotto, Morel, Juca (Lassad Min 60), Rubén Pérez, Desmarets (Guardado min. 74), Saúl, Juan Rodríguez, i Adrián López (Dioni Min 66).

Àrbitre: Álvarez Izquierdo (c. català). Targetes grogues: Carlos Marchena, Borja Valero: Laure, Lopo, Saul.

Gols: 1-0 (34') Nilmar.