Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

diumenge, 26 de setembre del 2010

Remuntada merescuda

El filial groguet va haver de lluitar per endur-se els 3 punts de Girona, però ho va fer amb una gran demostració de qualitat i perseverança

El Vila-real B es va refer de la derrota 0-3 al Mini Estadi davant de Las Palmas, un resultat del tot injust, amb una victòria per 2-3 a casa del Girona, un equip que sol ser difícil de batre al seu estadi. Els catalans es van avançar molt prompte, al minut dos de partit, quan Chechu va culminar una bona jugada atacant amb un xut que es va colar al fons de la xarxa de la porteria defesa per Diego Mariño. Així i tot, l'equip que aportava més perill era el Vila-real B, que va seguir fent el seu joc per aconseguir l'empat. Però els groguets rebrien una nova poalada d'aigua freda quan passada la mitja hora, Despotovic feia el 2-0 a plaer en rematar una passada de la mort de Moha en la segona acció atacant del Girona en tot el partit. Les coses es complicaven, però novament el filial es va mostrar perseverant i va trobar la seua recompensa all temps afegit de la primera part, quan Facu Coria va botar esplèndidament un llançament de falta que entrà per l'escaire de la porteria gironina. Aquest gol donava moltes esperances als homes de Xabi Gracia i canviava molt el panorama de cara a la segona part.
En aquest segon acte, el Vila-real B va tindre des de primer moment el control absolut del partit i va ser l'únic equip que es va mostrar incisiu de cara a porta, enfront d'un Girona que es va limitar a aguantar el resultat. Les ocasions es succeïen pel bàndol groc, amb intents de Iago, Marquitos o fins i tot del migcampista Natxo Insa, però pareixia que la sort no estava de cara. No va ser fins faltant deu minuts pel final del partit que va entrar al camp el canari Airam, home que seria decisiu en el resultat final. Al minut 84 va posar l'empat aprofitant una treta de còrner, però no es van conformar els de Gracia amb l'empat, i en el temps afegit, de nou Airam va aprofitar un rebuig del porter Dani Mallo a xut de Iago per establir un merescut 2-3.

Fitxa tècnica:
5a jornada de la lliga Adelante (2a div.), temporada 2010/2011
Estadi de Montilivi, Girona. 4.021 espectadors.

Girona: Mallo; José, Serra, Migue, Dani Bautista, Ángel, Dorca, Chechu, Moha (Borja Sánchez, m.58), Jandro (Tebar, m. 85) i Despotovic (Kiko Ratón, m.79).

Vila-real B: Mariño; Jaume Costa, Mario, Kiko, Facundo, Iago Falqué, Gullón, Natxo Insa (Airam Cabrera, m.83), Carlos Tomás, Nicki Bille (Hernán Pérez, m.66) i Marcos García.

Àrbitre: Melero López. Targetes grogues: Despotovic i Ángel; Gullón i Mario.

Gols: 1-0, m.2: Chechu. 2-0, m.36: Despotovic. 2-1, m.44: Facu Coria. 2-2, m.85: Airam. 2-3, m.93: Airam.