Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dijous, 23 de setembre del 2010

LA PRÈVIA: Vila-real CF- RC Deportivo de la Corunya. A seguir sumant de tres en tres

El Vila-real vol confirmar el bon inici de lliga

Senna xuta una falta en el partit de la
temporada passada
Hui dijous, a les 8 de la vesprada i a El Madrigal, el Vila-real rep el Deportivo de la Corunya en la quarta jornada de lliga. Els groguets han tingut de moment un bon començament de temporada en lliga, sumant sis punts de nou, però deixant seriosos dubtes en el joc, sobretot fora de casa, cosa per la qual intentarà seguir sumant de tres i donar una bona imatge, almenys per als seus aficionats, com ja va fer en la segona part del partit contra l'Espanyol. Una jornada més, Garrido té tot el planter a la seua disposició, però l'ajustat calendari que té el Vila-real en aquestes setmanes podrien dur algunes novetats en l'onze inicial, ja siga en el centre del camp per, al mateix temps, intentar millorar la fluïdesa en el joc o potser en la davantera.
Per la seua banda, el Deportivo ha sumat 3 punts amb 3 empats en les jornades que duem, pel que la victòria groga no serà fàcil, ja que no han perdut cap partit i al mateix temps els gallecs voldran estrenar el marcador de partits guanyats. Encara així, les estadístiques són favorables als groguets, que han guanyat els darrers tres compromisos contra els gallecs jugant com a locals: la temporada 09/10 per 1-0, la 08/09 per 1-0 també, i la 07/08 per 4-3. Esperem poder-ne sumar una més a la ratxa.

Convocatòria:
Porters: Diego López i Juan Carlos. 
Defenses: Ángel, Capdevila, Marchena, Gonzalo, Musacchio i Català.
Migcampistes: Senna, Bruno, Borja Valero, Cani, Cazorla i Jefferson Montero. 
Davanters: Nilmar, Rossi, Marco Ruben i Altidore.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada