Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dilluns, 20 de setembre del 2010

Tres punts i gràcies

El Vila-real guanya per 1-2 al Llevant en un partit dolent dels homes de Garrido

Poc es pot destacar del partit del Vila-real al Ciutat de València excepte els dos gols de Nilmar amb dues grans assistències de Rossi i Cazorla, i potser el bon treball d'Ángel per la banda dreta, un home que a estes altures de la temporada passada estava a un nivell molt per baix de les seues possibilitats i del que està mostrant actualment.
El Llevant va dur perill a baló parat
Guanyar els tres punts fora de casa, una cosa que el Vila-real només va fer en tres partits de la temporada passada, és sempre motiu de satisfacció. Ara bé, cal dir que ahir el joc del Vila-real va ser molt pobre, i probablement el fet de que el Llevant no tinga un gran potencial en el seu equip va fer que l'equip groguet s'enduguera la victòria. Les dues úniques ocasions de gol que va tindre l'equip entrenat per Juan Carlos Garrido en la primera part van acabar al fons de la porteria, ambdós gols obra de Nilmar: el primer, després d'una recuperació de Bruno al mig del camp, posterior passada de Cazorla i definició del brasiler amb una vaselina per sobre de Munúa; el segon, amb una passada de Rossi i la definició amb un xut creuat sobre l'eixida del porter uruguaià del Llevant. Per contra, els granotes no van aportar excessives jugades de perill, si més no algunes centrades en jugades a baló parat van dur més d'un ensurt als groguets.
El Vila-real no va tindre claretat en el joc
La segona part va ser encara pitjor per part del Vila-real, que es va dedicar a defensar el resultat de manera pobra, amb constants pèrdues de baló, no va saber ni tenir el control del partit ni encara menys sentenciar-lo, ja que no es va tindre cap ocasió de gol clara en tota la segona part. Garrido no va fer canvis fins que no va faltar menys d'un quart d'hora per al final del partit i l'equip jugava sense rumb. El Llevant ho intentava amb centres a l'àrea que poques vegades trobaven rematador, a excecpió d'una cabotada de Caicedo que traurien entre Diego López i el travesser, cosa per la qual tampoc es va patir excessivament, exceptuant el temps afegit, ja que al minut 89, Caicedo sí que va encertar a rematar un centre des de la banda esquerra per retallar distàncies. Afortunadament, el marcador ja no es mouria més, i el Vila-real es situa de moment en la 5a posició amb 6 punts.

Fitxa tècnica:
3a jornada de lliga de 1a divisió, temporada 2010/2011
Estadi Ciutat de València, 11.500 espectadors

Llevant: Munua, Javi Venta, Ballesteros, Héctor Rodas (Nano, m.49), Del Horno, Pallardó (Sergio, m.52), Xavi Torres, Valdo (Caicedo, m.66), Rubén, Juanlu i Rafa Jordá.

Vila-real: Diego López, Ángel, Musacchio, Marchena, Capdevila, Bruno, Marcos Senna, Cazorla (Ruben, m.79), Borja Valero, Rossi (Catalá, m.85) i Nilmar (Jefferson Montero, m.81).

Àrbitre: Rubinos Pérez (comité madrileny). Targetes grogues: Rubén Suárez, Caicedo, Juanlu; Nilmar.

Gols: 0-1,m.16: Nilmar. 0-2,m.43: Nilmar. 1-2,m.89: Caicedo.