Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

diumenge, 3 d’octubre del 2010

Sense complicacions

El Vila-real ha guanyat còmodament per 2-0 a un fluix Racing de Santander, en un partit on la parella d'atacants, Rossi i Nilmar, ha demostrat el seu gran moment

Açò ja no és cosa d'un partit. El Vila-real s'ha refet dels dubtes que va deixar en quant a joc i resultats en els primers partits de la temporada i ja guanya amb solvència, com ho ha fet hui davant el Racing de Santander, un encontre que haguera hagut d'acabar amb un resultat més clar, ja que els de Garrido han tingut ocasions de sobra com per golejar els càntabres.
Els jugadors celebren el 2-0, obra de Giuseppe Rossi.
Els primers minuts pareixien de domini altern, però en la primera aproximació a l'àrea de Toño, Rossi s'ha endut molt bé el baló, el seu xut ha rebotat contra un defensa del Racing, i Nilmar ha aprofitat el rebuig per enviar l'esfèric al fons de la xarxa sense cap oposició. Era el minut huit. I només cinc minuts més tard arribava el segon, després d'una gran passada en llarg de Cazorla per a Rossi que l'italià transformava en el 2-0 en picar perfectament el baló davant l'eixida de Toño. Després d'aquest gol, el Vila-real ha jugat a plaer, combinant molt bé i fent gaudir la grada del Madrigal. Ha tingut algunes ocasions per augmentar l'avantatge ja abans del descans, la més clara en un remat forçat de Nilmar a boca de canó que s'ha estavellat al pal. El Racing, per la seua part, només ha inquietat amb un parell de xuts llunyans, com un de Nahuelpan en què Diego López s'ha hagut de lluïr amb una bona estirada.
En el segon temps, les coses no han canviat molt. Els càntabres han intentat estirar-se un poc però a penes han aportat perill clar a l'àrea local, excepte un mà a mà de Bolado amb Diego López que el gallec ha enviat a córner ja en els minuts finals. Per la seua part, el Vila-real ha pogut matar el partit a la contra en almenys cinc ocasions, la majoria d'elles en jugades d'u contra u de Rossi o Nilmar amb Toño, encara que també Valero amb un possible “gol fantasma” i Marco Rubén que ha eixit als últims minuts, han tingut la seua.
Així s'acabava el partit, on el més important són els tres punts més que suma el Vila-real i les bones sensacions que deixa sobre el terreny de joc. A més, amb aquesta victòria, la cinquena consecutiva en lliga, s'arriba ja als 15 punts i s'assolix una meritòria segona plaça en la classificació.