Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

diumenge, 31 d’octubre del 2010

El filial es retroba amb la victòria

Va poder sumar tres punts davant el Cartagena (2-0) després de quatre jornades sense vèncer

No va ser el millor partit per part dels homes de Xabi Gracia, però la necessitat de guanyar el partit per allunyar els dubtes que hi havia sobre el rendiment de l'equip i per la situació en què es trobava en la classificació, va donar ales al mini-submarí, que amb gols del danés Nicki Nielsen i de Marcos Gullón, van assolir la seua quarta victòria de la temporada.


El primer gol va arribar ben prompte, als sis minuts, quan Nicki Bille es va aprofitar d'una passada llarga de Iago, de la lentitud de Cygan i de la mala eixida del porter visitant, Casilla, per a anar-se'n dels dos i posar l'u a zero a porteria buida. Durant uns quants minuts i en gran part de la primera part el partit va ser equilibrat, però cal dir que va ser el Cartagena el que va dur més jugades de perill a l'àrea rival ja que la defensa del filial es va seguir mostrant fluixa, però els visitants es van trobar amb bones intervencions de Mariño, i fins i tot hi va haver una jugada polèmica quan el porter del filial groguet va eixir als peus de Toché dins de l'àrea, fent que aquest saltara per damunt i caiguera, però el fet de que no se l'enduguera per davant va fer que l'àrbitre interpretara que no hi havia hagut contacte.
Ja en la segona part, la primera ocasió va ser per al Vila-real B, quan Nicki va encarar per linia de fons i el seu centre-xut es va passejar per davant de la porteria, però en la jugada següent, de nou el danés enviava el baló enrere des de línia de fons perquè Marcos Gullón, des de la frontal, engaltara un gran xut a la dreta de Casilla i marcara així el 2-0. Un molt bon gol. A partir d'ací, es va repetir la mateixa tònica de la primera part. El Cartagena no va desplegar cap joc espectacular però es va estirar i va intentar anar a per un gol que els posara encara dins del partit, gol que no va arribar per la manca d'encert dels seus atacants, que no trobaven porteria o bé es trobaven amb un Mariño que ho va aturar tot en la vesprada d'ahir. En l'última jugada del partit, el Vila-real B haguera pogut posar el tercer al marcador en un contraatac, però el remat final va trobar la base del pal.
Així doncs, victòria balsàmica per a l'equip de Xabi Gracia que li permetrà agafar aire en la classificació i afrontar els següents partits amb més tranquil·litat.

Fitxa tècnica:
10a jornada de 2a divisió, Liga Adelante, temporada 2010/2011
Mini Estadi de la Ciutat Esportiva, Vila-real. 1.500 espectadors

Vila-real B: Mariño; Mano, Carlos Tomás, Kiko, Jaume Costa; Natxo Insa, Marcos Gullón; Iago Falqué, Facu Coria (Nico, m.73), Marcos García (Mauricio, m.88); i Nicki Bille (Hernán Pérez, m.75).

Cartagena: Casilla; Clavero (Goiria, m.72), Cala, Cygan, Botelho; De Souza, Longás (Iñaki Muñoz, m.54), Lafuente, Toni Moral (Keko, m.54); Víctor i Toché.

Àrbitre: Prieto Iglesias (C. Navarrés). Targetes grogues: Facu Coria, Marcos Gullón i Marcos García; De Souza, Cala, Clavero, Cygan i Toché.

Gols: 1-0, m.5: Nicki Bille. 2-0, m.50: Marcos Gullón.

2 comentaris: