Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dijous, 21 d’octubre del 2010

LA PRÈVIA. Vila-real CF - PAOK: A encarrilar la classificació

El Vila-real rep hui al Madrigal al conjunt grec del Paok Salònica en la tercera jornada de la fase de grups de l'Europa League. Els groguets, que van perdre la primera jornada a Zagreb, es van refer guanyant el Bruges a casa per 2-1, i una altra victòria esta nit contra el conjunt hel·lènic deixaria el pas a la següent ronda bastant de cara, sempre i quan faça el que s'espera d'ell en la resta de partits del grup. El joc que estan oferint últimament els homes de Garrido i la situació en que es troba el PAOK, que ha perdut els seus últims compromisos en la seua lliga i ve de destituir al que era l'entrenador fins el passat cap de setmana, fa pensar que els groguets no haurien de tindre excessius problemes per fer que els tres punts es queden a casa, però caldrà no refiar-se, ja que si per alguna cosa es caracteritzen els equips grecs és per la seua lluita. A més, els visitants no estaran sols al camp del Madrigal, ja que s'espera la presència de més d'un mil·ler d'aficionats del PAOK a les grades, alguns d'ells considerats perillosos, i encara que com hem dit, la seua situació a la lliga no és molt bona, en Europa és just al contrari, ja que ha sumat quatre punts en els dos partits de la lligueta i ara mateix és líder del grup.
Pel que fa a la convocatòria, Garrido no podrà comptar ni amb Marchena, que encara patix problemes per la sobrecàrrega que té a l'abductor dret, ni amb Senna, també amb una sobrecàrrega. Els seus llocs seran ocupats possiblement per Gonzalo i Cani.
El partit començarà a les 21:05, amb arbitratge del polonés Marcin Borsky.

Convocatòria:
Porters: Diego López i Juan Carlos.
Defenses: Ángel, Gonzalo, Musacchio, Capdevila, Catalá i Mario.
Migcampistes: Bruno, Borja Valero, Matilla, Cazorla, Cani i Jefferson Montero.
Davanters: Rossi, Nilmar, Marco Ruben i Altidore.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada