Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dijous, 4 de novembre del 2010

LA PRÈVIA. PAOK - Vila-real CF: Sense por a l'infern grec

El Vila-real ha entrenat durant aquesta setmana de cara
a preparar l'important partit de hui a Grècia
Hui a les 7 de la vesprada, el Vila-real podria certificar pràcticament la seua classificació a la següent ronda de l'Europa League i fins i tot quasi assegurar el primer lloc de la lligueta si torna amb els tres punts de la seua visita a Grècia, a Salònica per jugar contra el PAOK. Però els grecs encara tenen també totes les opcions de passar de ronda, per això faran tot el possible per aconseguir els tres punts amb l'ajuda de la seua afició, que de ben segur que faran de l'estadi un típic “infern grec”.
En l'aspecte futbolístic, Garrido seguix tenint les baixes de Senna i Ruben, ja habituals els darrers partits. És possible que la davantera la formen Nilmar i Altidore, però el fet de que una victòria podria deixar la classificació quasi sentenciada dóna peu a la possibilitat de que el Vila-real isca amb l'equip “titular”. A més, els jugadors groguets diuen que l'ambient hostil que s'espera, lluny d'atemorir-los, els motiva encara més, i així ho demostren els resulats aconseguits pel Vila-real a Grècia (victòries per 1-2 contra l'AEK d'Atenes i el Panathinaikos).

Convocatòria (de la qual en caurà un dels porters):
Porters: Diego López, Juan Carlos i Oliva.
Defenses: Ángel, Gonzalo, Catalá, Marchena, Capdevila, Joan Oriol, Musacchio i Mario.
Migcampistes: Bruno, Borja Valero, Cani, Cazorla i Jefferson Montero.
Davanters: Rossi, Nilmar i Altidore.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada