Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

diumenge, 7 de novembre del 2010

El Vila-real B cau estrepitosament en el duel de filials

Els de Xabi Gracia han donat una imatge molt pobra i fins i tot preocupant en la major part del partit

Que el filial groguet estava tenint dificultats per demostrar tot el potencial que realment té al seu planter i que de moment els resultats no estaven sent molt positius ja s'estava veient en les últimes jornades, però la derrota per 4-1 al Mini Estadi davant del Barcelona B i el joc que ha desplegat l'equip, han fet posar en marxa totes les alertes. Hi ha qui ja demana responsabilitats i miren cap a la banqueta, on el nom de Xabi Gracia i la seua tasca com a entrenador del Vila-real B comencen a qüestionar-se.
Natxo Insa, com tot l'equip, es va veure superat en la
seua tasca al mig del camp. Foto: www.villarrealcf.es
I és que el Barça B ha demostrat ser un equip amb molta qualitat, igual que ho feia el filial groc la temporada passada, però precisament el joc que han practicat aquests ha aplanat encara més el camí al filial blaugrana perquè aconseguira la victòria. Alguns instants de la primera part han sigut de les poques coses acceptables del Vila-real B en aquest partit, una primera part que així i tot ha dominat el Barça B, i en què s'ha posat per davant mitjançant un xut de Muniesa des de fora de l'àrea que ha sorprés Diego Mariño passada la mitja hora de joc. Encara així, els de Gracia se n'hagueren pogut anar amb un empat al descans ja que només dos minuts més tard, Iago restablia l'empat en culminar una molt bona acció personal amb un xut que ha tocat un defensa del Barça B abans d'entrar al fons de la xarxa; però just abans del descans, el mateix Iago feia un penal tan clar com infantil i innecessari a la vora de l'àrea que Jonathan Soriano s'encarregà de transformar en el 2-1.
La segona part no ha tingut color. El Vila-real B, lluny d'intentar anar a per l'empat, ha desaparegut del partit. El baló a penes li durava uns pocs segons als peus, i els jugadors groguets han passat poques vegades de mig de camp. Especialment, una defensa molt tova, que ha fet alguns errors clamorosos i en què semblava que els jugadors que la formaven mai hagueren jugat junts, i un porter -Vicente Flor, que ha substuït Mariño per lesió- que no donava la talla, han sigut les notes més negatives d'aquests segons quaranta-cinc minuts. Aquestes circumstàncies les ha aprofitat el Barça B per marcar dos gols més: el primer, de Nolito després d'una bona jugada personal per banda i un xut fort al pal oposat; i el segon, de Rochina en culminar una jugada dins de l'àrea amb un xut al pal que tapava Flor, davant la gran passivitat de la defensa. El Barça B fins i tot ha tingut algunes ocasions més, però la manca d'encert dels seus davanters ha evitat que la derrota fóra encara més contundent.
Ara mateix, el Vila-real B es troba en la part baixa de la classificació, i encara que està 4 punts per damunt de la zona de descens, un resultat i un joc negatiu en la pròxima jornada, divendres a casa contra el Numància, podria complicar encara més les coses.

Fitxa tècnica: 
11a jornada de 2a divisió, Liga Adelante, temporada 2010/2011
Mini Estadi, Barcelona. 3.169 espectadors.

Barcelona B: Masip; Montoya, Fontás, Sergi Gómez, Muniesa; Sergi Roberto, Oriol Romeu, Víctor Vázquez (Riverola, m.60); Tello (Nolito, m.66), Carmona i Jonathan Soriano (Rochina, m.75).

Vila-real B: Mariño (Vicente Flor, m.46); Marcos Gaspar (Mauricio, m.74), Kiko Olivas, Carlos Tomás, Costa; Gullón, Insa; Iago Falqué, Facundo (Hernán Pérez, m.46), Marcos García i Nicki Bille.

Àrbitre: Sureda Cuenca, (c. balear). Targetes grogues: Iago (m.43) i Kiko Olivas (m.58).

Gols: 1-0, m.32: Muniesa. 1-1, m.35: Iago. 2-1, m.43: Jonathan Soriano. 3-1, m.74: Nolito. 4-1, m.79: Rochina.

1 comentari:

  1. A veure si el club prent alguna decissió en quant que l'equip necessita un cambi.

    ResponElimina