Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

diumenge, 28 de novembre del 2010

Golejada sense complicacions

Un Saragossa molt dèbil li va posar pocs problemes a un Vila-real que va resoldre el partit de manera clara i solvent amb un 0-3

Malgrat la situació del Saragossa en la classificació i la clara dinàmica negativa que els aragonesos estaven tenint en lliga, no s'esperava un partit tan plàcid com el que els homes de Juan Carlos Garrido van tindre ahir. Els locals, molt fluixos, a penes van posar en perill la porteria de Diego López excepte en comptades ocasions. Per contra, el Vila-real, sense haver de fer un partit espectacular, va endur-se els tres punts amb solvència.
Els jugadors groguets celebren el 0-2, obra de Cazorla,
i que encarrilava molt el partit.
El partit es va posar molt prompte de cara per als groguets. L'empenta incial del Saragossa, amb dos xuts des de fora de l'àrea que no van aportar molt de perill, es va vore ràpidament contrarestada amb el 0-1 del Vila-real al minut 9, un golàs de Senna en engaltar des de fora de l'àrea un xut que va entrar pel mateix escaire. I tan sols deu minuts més tard, arribà el segon, obra de Cazorla. L'asturià va tindre un poc de sort, ja que el que en un principi volia ser un centre des de la banda dreta, va anar molt tancat, tant, que va acabar colpejant el pal de la porteria defesa per Leo Franco i es va introduir al fons de la xarxa. Aquest resultat va posar les coses molt de cara per als de Garrido, que van controlar pràcticament la resta del partit sense vore en perill l'avantatge que duien al marcador.
Ja a la segona part, Rossi, a boca de canó, després d'una jugada embolicada dins de l'àrea, va poder posar el tercer, però es trobà amb una bona intervenció de Leo Franco. El Saragossa haguera pogut canviar les coses si Bertolo haguera estat més encertat en encarar Diego López dins l'àrea en l'ocasió més clara dels aragonesos en tot el partit, però el porter gallec del Vila-real va respondre blocant bé el baló. Més tard, el defensa Contini fou expulsat en vore la segona groga, i acte seguit, el Vila-real s'aprofità d'aquesta circumstància per matar el partit: gran passada de Cazorla a Nilmar i definició amb molta classe del brasiler, que posava així el 0-3 final al minut 66, en un partit que ja no va tindre molta més història
Cal destacar, a més, la bona actuació del lateral esquerre Joan Oriol, que debutava en 1a divisió com a titular i que només es va veure truncada per una entrada tan lletja com innecessària d'Ander Herrera, que li va fer abandonar el camp lesionat però que en un principi no li hauria d'impedir estar disponible per jugar els pròxims partits.
Així doncs, victòria còmoda del Vila-real, que li permet consolidar-se en la 3a plaça una jornada més, abans de l'important partit contra el Dinamo de Zagreb en Europa League de dijous que ve.

Fitxa tècnica:
13a jornada de 1a divisió,  Lliga BBVA, temporada 2010/2011
La Romareda, Saragossa. 17.000 espectadors.

Saragossa: Leo Franco; Diogo, Jarosik, Contini, Paredes; Edmilson (Marco Pérez, min.62), Gabi; Lafita, Jorge López (Ander Herrera, min.52), Bertolo; i Sinama Pongolle (Braulio, min.40).

Vila-real: Diego López; Angel, Marchena, Gonzalo, Oriol (Catalá, min.71); Cazorla, Marcos Senna, Bruno, Cani; Rossi (Matilla, min.81) i Nilmar (Marco Rubén, min.68).

Àrbitre: Velasco Carballo (c. madrileny). Expulsions: doble amonestació, Contini (min.64). Targetes grogues: Paredes, Diogo i Edmilson; Oriol i Marchena.

Gols: 0-1. min.9. Marcos Senna; 0-2. min.18. Cazorla; 0-3. min.66. Nilmar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada