Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dijous, 2 de desembre del 2010

LA PRÈVIA. Vila-real CF - Dinamo Zagreb: Guanyar o guanyar

El Vila-real haurà de jugar molt millor que en
el partit disputat a Zagreb si vol traure els
tres punts.
Durant aquesta setmana, s'ha parlat molt del partit contra el Sevilla del proper diumenge, però sens dubte, el partit més important per al Vila-real a hores d'ara és aquest compromís d'Europa League contra el Dinamo de Zagreb. Els croats van demostrar que no són un equip gens fàcil de derrotar en el partit disputat al seu estadi, on es van imposar per 2-0, això sí, amb una imatge bastant dolenta dels homes de Garrido.
D'aquest partit, però, fa ja gairebé dos mesos, i el Vila-real ha demostrat, sobretot en lliga, que pot fer un molt bon joc i, sobretot al Madrigal, que no vol deixar escapar cap punt. Això és el que haurà de fer aquesta nit contra els croates en el partit de la cinquena jornada del grup D i que començarà a les 21.05. El Dinamo ocupa ara mateix la 2a posició amb 7 punts, i el Vila-real està per darrere amb 6 punts, per tant, tot el que no fóra una victòria podria complicar molt les coses als groguets, que no dependrien d'ells mateixos en la darrera jornada. Per això, Garrido ha dit que posarà el millor equip que tinga disponible, pel que podria ser que es veiera un onze inicial molt semblant al dels darrers partits de lliga, o com a molt, amb un parell de canvis. Un que sí que serà obligat serà l'entrada de Català al lateral esquerre o fins i tot de Mario jugant a cama canviada, ja que els dos laterals esquerres en un principi titulars, tant Capdevila com Joan Oriol, estan lesionats.
El Dinamo de Zagreb, per la seua banda, està en una ratxa de diverses victòries seguides molt positiva, i fins i tot és líder a la seua lliga. Com ja hem dit, té encara totes les opcions de passar de ronda a l'Europa League, cosa per la qual s'espera que vinguen a traure alguna cosa positiva de la seua visita al Madrigal i que no permeten als groguets jugar fàcilment. No serà un partit fàcil pel Vila-real, cosa per la qual els jugadors han estat demanant durant la setmana i també la pròpia afició, que l'estadi presente una bona entrada per dur en volandes l'equip per aconseguir els tres punts.

Convocatòria:
Porters: Diego López i Juan Carlos.
Defenses: Ángel, Mario, Marchena, Musacchio, Gonzalo i Català.
Migcampistes: Bruno, Borja Valero, Senna, Cazorla, Jefferson Montero i Cani.
Davanters: Altidore, Rossi, Nilmar i Marco Ruben.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada