Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dissabte, 13 de novembre del 2010

LA PRÈVIA. FC Barcelona - Vila-real CF: Al Camp Nou, sense por

El Vila-real va arrapar un valuós empat del Camp Nou
la temporada passada. Hui, l'aragonés Cani també
podria ser de la partida.
El Vila-real afronta aquesta nit, a partir de les 22:00, el partit de l'onzena jornada de lliga, ni més ni menys que contra el FC Barcelona al Camp Nou. Un partit que sens dubte, capta tota l'atenció de l'afició grogueta, que mostra la seua il·lusió per allò que el seu equip, en una gran ratxa positiva, puga traure del coliseu blaugrana. En l'entorn del Vila-real es té més que en compte el gran potencial dels homes de Guardiola i la gran dificultat que aquest partit representa, i es mostra respecte cap al rival, però no por, ja que els groguets estan protagonitzant una espectacular ratxa en lliga i hi ha confiança en les possibilitats dels homes de Garrido. A més, els groguets poden presumir de bones estadístiques en els partits que han disputat al Camp Nou, ja que hi han guanyat en tres ocasions i en les últimes dues temporades s'hi han aconseguit dos empats, encara que aquest fet no farà en absolut que els groguets es confien ni donen res per fet.
Juan Carlos Garrido ha afirmat que el Vila-real va al Camp Nou a intentar guanyar, cosa que fa preveure que el tècnic valencià no renunciarà al sistema de joc que tants bons resultats està duent últimament, i que fins i tot podria repetir l'alineació dels darrers partits en lliga. A més, no compta amb cap baixa, després de la recuperació de Senna que havia estat patint d'uns problemes als isquiotibials i que finalment, les molèsties que Montero va tindre al bessó després del partit de copa s'hagen quedat en no res. El Barça, per la seua part, compta amb una important baixa en defensa com és la del central Gerard Piqué.
En definitiva, un partit que, de ben segur, els jugadors d'ambdós equips es prendran molt seriosament, ja que segons el resultat, es modificaran les distàncies en els primers llocs de la classificació i en què tots dos buscaran la victòria per donar un gran colp d'autoritat.
L'àrbitre del partit serà Delgado Ferreiro, del comitè basc.

Convocatòria:
Porters: Diego López i Juan Carlos.
Defenses: Ángel, Marchena, Musacchio, Gonzalo, Capdevila i Catalá.
Migcampistes: Bruno, Borja Valero, Senna, Cazorla, Cani i Jefferson Montero.
Davanters: Rossi, Nilmar, Marco Ruben i Altidore.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada