Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dissabte, 13 de novembre del 2010

Resultat positiu, joc preocupant

El joc desplegat pels de Xabi Gràcia deixa molts dubtes
El Vila-real B derrota 1-0 el Numància i suma tres punts importants però seguix mostrant un joc molt pobre


Una genialitat de Iago quan només s'havia jugat un minut de partit, en enviar al fons de la xarxa una vaselina executada magistralment des del costat esquerre de l'àrea després d'una passada en profunditat de Marquitos, va permetre els de Xabi Gracia aconseguir els tres punts en joc, però una jornada més, el joc desplegat pels joves del Vila-real B deixa molts dubtes sobre la seua capacitat i la de l'entrenador, i sobre la marxa de l'equip en els propers partits.
Pocs minuts després del gol groguet, el Numància va tindre una ocasió molt clara per empatar, però el remat d'Íñigo Vélez després del centre de Garmendia el va repel·lir el travesser. En la resta de primera part i fins i tot en la resta del partit, la tònica predominant va ser un domini del Numància, que va intentar anar a per l'empat i va tindre l'ocasió més clara per aconseguir-lo amb un remat de Del Pino a boca de canó després d'una treta de córner, que Mariño va traure quan tot feia semblar que la jugada acabaria en gol.
Un jugador groguet remata  de cap una de les poques
accions atacants de l'equip en el segon temps
Així i tot, el domini dels sorians va ser un poc estèril per moments i en grans fases del joc, el partit va ser avorrit i dolent per part d'ambdós equips, amb un Vila-real B que semblava no saber a què jugava i que es limitava a defensar les escomeses dels visitants i intentar marcar a la contra, amb un Nicki batallador però molt sol, i un Hernán que ho va intentar i que va tindre el 2-0 en les seues botes amb un xut des de la frontal que va anar a parar al lateral de la xarxa; i un Numància que tampoc es va lluïr en el seu joc i que no va disposar d'excessives ocasions malgrat el seu control, fet que va propicià que finalment se n'anara de buit del Mini Estadi.

Fitxa tècnica:
12a jornada de 2a divisió, Liga Adelante, temporada 2010/2011
Mini Estadi de la Ciutat Esportiva, Vila-real. 1.000 espectadors

Vila-real B: Mariño; Mano, Carlos Tomás, Kiko, Jaume Costa; Marcos Gullón, Natxo Insa (Nico, min. 33); Iago Falqué, Hernán Pérez (Airam, min. 86), Marquitos (Héctor, min. 76); i Nicki Bille.

Numància: Eduardo; Flaño, Jaio, Pavón, Dani López (Angulo, min. 75); Dimas (Mario, min. 67), Nagore; Cedric (Del Pino, min.79), Barkero, Garmendia; Íñigo Vélez.

Àrbitre: Ocón Arraiz (Comité Riojà). Targetes grogues: Hernán Pérez (14'); Cedric (41'), Barkero (81'), Angulo (86') i Nagore (92').

Gols: 1-0. Min. 1: Iago Falqué.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada