Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dimecres, 10 de novembre del 2010

LA PRÈVIA. Vila-real CF - Polideportivo Ejido: El Vila-real no vol sorpreses

Els groguets no volen tornar a entropessar
contra el Poli Ejido
Esta nit a les 9, el Vila-real rep el Poli Ejido al Madrigal en la tornada dels setzens de final de la Copa del Rei, després del resultat d'empat a 1 que es va produir fa dues setmanes al camp del conjunt andalús, és a dir, molt diferent al que hi ha haver fa dos temporades (5-0) en aquella fatídica eliminatòria.
En aquest partit, el Vila-real no vol que hi haja lloc a sorpreses com les que han sigut habituals per als groguets en Copa en altres anys, contra equips en un principi inferiors. Per això, Garrido apostarà per un onze inicial amb jugadors menys habituals, com ara puguen ser els davanters Altidore o Marco Ruben -ja recuperat de la seua lesió-, i gent jove de la pedrera, com són Juan Carlos, Mario, Joan Oriol, o Matilla, alguns ja jugadors del primer equip i d'altres encara procedents del filial, però que entre tots poden formar una alineació amb molt competitiva i amb qualitat suficient. La convocatòria s'ha completat amb alguns jugadors habituals com Rossi i Bruno, entre d'altres. El d'Artana anava a disposar de descans en aquest partit en un principi, però la caiguda de la convocatòria a última hora de Senna per recaure de les seues molèsties, l'han obligat a entrar a la llista.
El resultat del partit d'anada és un poc enganyós, ja que realment els groguets van tenir ocasions com per golejar, però la manca d'encert en atac i un gol del Poli en temps afegit ho van impedir, cosa que no s'espera que torne a passar aquesta nit i que per tant, els de Garrido puguen passar a la següent eliminatòria sense cap tipus de problemes.

Convocatòria:
Porters: Juan Carlos i Xavi Oliva.
Defenses: Mario, Catalá, Gonzalo, Joan Oriol i Musacchio.
Migcampistes: Senna, Matilla, Cristóbal, Jefferson Montero, Cani i Cazorla.
Davanters: Rossi, Altidore i Ruben.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada