Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

divendres, 12 de novembre del 2010

Tràmit superat

El Vila-real passa a huitens de final després de desfer-se del Poli Ejido per 2-0 en un partit on no es va lluir

Els homes menys habituals del Vila-real van complir la seua tasca i van derrotar el Poli Ejido en un partit amb poca història i amb dos parts bastant diferents.
El Poli Ejido es va mostrar batallador, davant un bon
Vila-real en la primera part però molt fluix en la segona.
En la primera, els de Garrido van controlar bé el partit, combinaren bé en atac i van tenir diverses ocasions, sobretot en botes d'Altidore, Marco Ruben o Jefferson Montero. Va ser l'equatorià el que va obrir el marcador, en posar l'1-0 amb un potent xut engaltant el baló des de dins de l'àrea i que tocà el travesser abans d'entrar a la porteria. Pel que fa al conjunt andalús, es va vore clarament reflectit el fet de ser de dues divisions inferiors, i pràcticament van estar nuls en atac.
Després de diverses ocasions errades, Altidore va marcar
el 2-0 i va rebre les felicitacions dels seus companys
La segona part, però, va ser avorrida amb un Vila-real molt espés, que simplement deixava passar els minuts veient que el Poli tampoc mostrava signes de complicar-li molt la vida. Homes com Cristóbal i Mario no van tenir el seu millor partit, i fins i tot els jugadors que havien fet una bona primera part, van desaparèixer en molts trams d'aquesta segona. No va ser fins el darrer quart d'hora, quan amb alguns jugadors habituals com Bruno, Cani i Cazorla sobre el camp, el Vila-real va recuperar un poc el control del partit. Quan tot pareixia indicar que el partit acabaria amb un pobre 1-0, en temps afegit, Marco Ruben va rebre una gran passada que li va permetre entrar sol a l'àrea amb totes les opcions de definir ell mateix la jugada, però en última instància li va passar el baló a Altidore, que entrava sol per la dreta i que només va haver de posar el peu per enviar l'esfèric al fons de la xarxa i posar el segon, certificant així el pas a huitens.

Fitxa tècnica:
Tornada de setzens de final de Copa del Rei, temporada 2010/2011
El Madrigal, Vila-real. 10.000 espectadors.

Vila-real: Juan Carlos, Mario Gaspar, Gonzalo, Catalá, Joan Oriol, Matilla (Cazorla, min. 70), Musacchio, Montero (Bruno Soriano, min. 74), Cristóbal (Cani, min. 66), Marco Ruben i Altidore.

Poli Ejido: Valerio, José Rodríguez, Martín Baquero, Dani Hedrera, Juanlu, Dani Cara (Moreno, min. 62), Vicente Moscardó, Samuel, Miguel Centrón, Iosu Villar (Javi Lillo, min. 72) Villar i Chema (Katxorro, min. 58).

Àrbitre: Turienzo Álvarez (C. Castellà-lleonés). Targetes grogues: Matilla; Moscardó i Hedrera.

Gols: 1-0, min.18: Montero. 2-0, min: 90: Altidore.