Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dimarts, 23 de novembre del 2010

Un punt que aporta estabilitat

Natxo Insa s'ha convertit en un fix en les alineacions
del Vila-real B.   Foto: cordobadeporte.com
Els de Gracia no van poder superar al Còrdova malgrat jugar amb un jugador més durant més de 40 minuts, però sumen un punt important

El partit que es va vore a l'estadi de l'Arcángel no passarà ni molt menys a la història, ja que cap dels dos equips va tindre el seu millor dia. Els andalusos, per la seua condició d'equip local, van intentar agafar la iniciativa del partit sense molt d'èxit. Un llançament de falta va poder obrir la llauna per als blanc-i-verds, mentre que una acció de Iago Falqué ho pogué fer per part del Vila-real B. A falta de deu minuts per al final del primer temps, el local Charles fou expulsat per una entrada molt dura i lletja per darrere a un jugador groguet, però els homes de Xabi Gracia no van saber aprofitar aquesta circumstància ni en la resta de la primera part ni en la segona. Van tenir un poc més el control del partit i el Còrdova no els va causar grans problemes, però tampoc ho van fer ells als andalusos. A més, els darrers deu minuts les coses es van anivellar en veure Facundo Coria targeta roja, per dues grogues en poc més de deu minuts que duia sobre el terreny de joc.
A la fi, un empat que, fet i fet, es pot considerar bo per a les aspiracions del Vila-real B i en què a més, es va mantenir de nou la porteria a zero.

Fitxa tècnica:
13a jornada de 2a divisió, Liga Adelante, temporada 2010/2011
El Arcángel, Còrdova. 7.000 espectadors.

Còrdova: Raúl Navas; De Coz, Richy, Tena, Camille; Arteaga (Dañobeitia, m. 79), Beobide, Javi Flores, Callejón (Alberto, m. 88); Oriol Riera (Pepe Díaz, m. 66) i Charles.

Vila-real B: Mariño; Mario, Carlos Tomás, Kiko, Jaume Costa; Marcos Gullón, Insa, Hernán Pérez (Facundo Coria, m. 71), Marquitos; Nicki Bille (Airam, m. 89) i Iago Falqué.

Àrbitre: Amoedo Chas (col·legi gallec). Expulsions: Charles (roja directa (m. 35)); Facundo Coria (doble groga). Targetes grogues: Javi Flores i Camille; Nicki Bille.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada