Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dilluns, 6 de desembre del 2010

Colp sobre la taula

El Vila-real fa tota una declaració d'intencions i obri cada vegada més distàncies després d'una victòria molt treballada contra el Sevilla (1-0)

Malgrat que no va ser un partit brillant, el Vila-real també va saber mostrar contra el Sevilla una altra cara, la cara treballadora i lluitadora de l'equip, que va saber resistir els atacs dels andalusos, sobretot a la segona part, per fer valer el gol de Nilmar al primer temps i quedar-se, una jornada més, els tres punts.
La primera part fou de domini clarament groguet. El Sevilla va demostrar que està tocat i que no està en una bona dinàmica, ja que a penes aportà perill a la porteria de Diego López. Pel que fa al Vila-real, tampoc va fer excessius xuts entre els tres pals, però la sensació d'atac era molt més gran que la del sevillans. Primer, avisà Gonzalo amb un remat de cap a l'eixida d'un còrner que va aturar Palop. Més tard, el protagonista va ser Santi Cazorla, qui després d'internar-se dins l'àrea en haver-se'n anat d'un contrari, xutà i es va trobar novament amb la resposta del porter valencià, que rebutjà el baló. El Vila-real combinava bé, i les arribades a l'àrea amb perill eren constants. Finalment, a la mitja hora de partit, Nilmar aprofità una gran passada de Rossi per la banda dreta per encarar Palop dins l'àrea, regatejar-lo, i amb un xut suau, va posar el primer de la vesprada al marcador a porteria buida.
El segon temps fou diferent. Els de Garrido van seguir amb el seu joc i creaven jugades d'atac per intentar sentenciar el partit, encara que amb menys assiduïtat que a la primera part. Per contra, el Sevilla es va posar les piles, i es va mostrar més actiu i més perillós respecte els primers quaranta-cinc minuts. Fins i tot Diego López va ser providencial en un parell d'ocasions, sobretot en un cop de cap de Kanouté al que respongué amb una gran aturada, i en un remat de Navarro a boca de canó en què va ser suficientment ràpid i àgil i posar la mà i enviar el baló a córner.
Al remat, tot i el patiment final, el resultat ja no va canviar, i el Vila-real suma així una victòria importantíssima contra un rival directe com el Sevilla al qual ja li trau 10 punts, els mateixos que al Getafe (pròxim rival dels groguets) i a l'Atlètic de Madrid. Les distàncies amb la Reial Societat, que marca el límit de la zona europea, són de 8 punts, i amb el València de 6. L'únic equip que sembla mantindre el ritme dels homes de Garrido és l'Espanyol, que només es troba dos punts per baix. De tota manera, ja són diverses les jornades en què els groguets es mantenen en una molt meritòria i merescuda tercera posició, i poc a poc, pareix que s'hi consoliden.

Fitxa tècnica:
14a jornada de 1a divisió, Lliga BBVA, temporada 2010/2011
El Madrigal, Vila-real. 20.000 espectadors

Vila-real: Diego López; Ángel, Musacchio, Gonzalo, Català, Bruno, Senna, Cazorla (Borja Valero, m.66), Cani (Capdevila, m.81), Rossi (Marco Ruben, m.84) i Nilmar.

Sevilla: Palop, Dabo, Cáceres, Alexis, Fernando Navarro, Cigarini, Zokora (Alfaro, m.85), Romaric (Negredo, m.54), Perotti, José Carlos (Capel, m.54) i Kanoute.

Àrbitre: Undiano Mallenco (Navarrès). Targeta groga: Musacchio, Rossi i Bruno; Zokora, Kanouté i Cáceres.

Gols: 1-0, m.30: Nilmar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada