Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dissabte, 11 de desembre del 2010

LA PRÈVIA. Getafe CF - Vila-real CF: A fer-se forts també fora de casa

Malgrat no jugar un mal partit, el Vila-real va tindre la sort
totalment d'esquenes en el partit de la temporada passada
i va perdre per 3-0. S'espera millor sort hui.
El Vila-real disputarà aquesta vesprada a les 6, al Coliseum Alfonso Pérez i amb arbitratge de l'andalús Paradas Romero, el partit corresponent a la 15a jornada de lliga contra el Getafe de Míchel.
Els madrilenys no han estat en una bona ratxa durant les últimes setmanes, ja que han acumulat diversos resultats negatius que han dut la seua eliminació de l'Europa League i que ara mateix ocupen una posició discreta en la classificació. De tota manera, l'últim triomf contra el Mallorca per 3-0 els haurà millorat la moral i de ben segur que enfrontaran aquest partit anant a per totes.
Pel que fa al Vila-real, Garrido ha tingut tota la setmana per preparar el partit ja que no hi ha hagut jornada europea, i els groguets voldran sumar els tres punts per fer valer encara més la victòria contra un rival directe, com és el Sevilla, del passat diumenge, i així mantenir o fins i tot seguir augmentant la distància amb els seus perseguidors per consolidar la tercera plaça que ocupa ara mateix. Quant a la convocatòria, Garrido seguirà sense poder comptar ni amb Joan Oriol, encara recuperant-se de la lesió patida a Saragossa, ni amb l'italià Giuseppe Rossi, sancionat per acumulació de targetes. La baixa sensible de l'italià té diverses alternatives. La més lògica seria l'entrada d'un altre davanter, i el que més possibilitats tindria seria Marco Ruben, després de les seues bones actuacions en Europa League. Però no caldria descartar la possible incursió de Jefferson Montero en l'onze inicial amb alguna modificació en l'esquema tàctic.
En definitiva, partit atractiu el que jugaran aquests dos equips, amb un Vila-real que vol seguir demostrant més i seguir sumant punts de cara a les seues aspiracions.

Convocatòria:
Porters: Diego López i Juan Carlos.
Defenses: Musacchio, Ángel, Gonzalo, Catalá, Marchena i Capdevila.
Migcampistes: Senna, Bruno, Cazorla, Cani, Borja Valero, Cristóbal i Jefferson Montero.
Davanters: Nilmar, Altidore i Marco Ruben.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada