Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

diumenge, 5 de desembre del 2010

LA PRÈVIA. Vila-real CF - Sevilla FC: Cal marcar distàncies

El Vila-real va fer un dels millors partits de la temporada
passada contra el Sevilla i el derrotà per 3-0
El Vila-real rep aquesta vesprada a les 7, en el partit corresponent a la 14a jornada de lliga, un Sevilla en hores baixes, ja que ve de perdre els dos darrers partits de lliga, jugats ambdós al seu estadi, i també el seu compromís d'Europa League contra el PSG a França. De tota manera, els andalusos són un rival directe dels groguets, ja que els últims anys esta lluitant més o menys pels mateixos llocs de la classificació, i amb el potencial que disposen en qualsevol moment poden reaccionar. Per aquesta raó és més important que mai sumar la victòria contra els sevillistes, ja que si ara mateix ja estan set punts per darrere dels de Garrido, guanyar significaria deixar-los ni més ni menys que a deu punts de distància, de la mateixa manera que es faria amb l'Atlètic de Madrid, i també s'augmentaria fins a sis punts la distància per damunt del València, cosa que  permetria al Vila-real consolidar-se cada vegada més en els llocs de Champions League i que seria, d'altra banda, una clara declaració d'intencions.
Pel que fa al tema estrictament esportiu, Garrido no podrà comptar encara amb Joan Oriol després de la lesió que va patir dissabte passat a Saragossa, però qui sí que ja s'ha recuperat, abans del que estava previst, és Capdevila, per tant el lleidatà ocuparà probablement el lateral esquerre, mentre que Borja Valero, que també torna a la convocatòria, també té bastantes paperetes per estar a l'onze inicial. És a dir, el Vila-real presentarà la seua alineació de gala per fer front a un Sevilla del qual no se'n refien malgrat la seua ratxa negativa.
El baló començarà a rodar al Madrigal a les 7 de la vesprada, en un partit que estarà dirigit per l'arbitratge del col·legiat Undiano Mallenco.

Convocatòria:
Porters: Diego López i Juan Carlos.
Defenses: Ángel, Gonzalo, Marchena, Musacchio, Català i Capdevila.
Migcampistes: Senna, Bruno, Borja Valero, Cazorla, Cani i Jefferson Montero.
Davanters: Rossi, Nilmar, Altidore i Marco Ruben.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada