Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

diumenge, 12 de desembre del 2010

Derrota i toc d'atenció

Senna, com la resta de l'equip, no va tindre el seu millor
dia, davant un Getafe que mai va perdre la cara al partit
i que va obtindre la seua recompensa.  Foto: as.com
Els groguets van caure derrotats 1-0 a Getafe fent un partit dolent, en què no van saber aprofitar la superioritat numèrica

El Vila-real que es va vore sobre la gespa del Coliseum no va ser el de sempre. Els de Garrido no es van sentir còmodes sobre el camp però tampoc van posar la intensitat necessària pràcticament en cap moment, i ho van acabar pagant amb una derrota de la manera que més mal fa, en els darrers minuts.
Així i tot, la primera part va ser acceptable. Cap dels dos equips va agafar el control del partit per complet, i fins i tot per moments, el partit es feia un poc avorrit. El Vila-real encara va disposar d'alguna ocasió clara en aquest primer temps, destacable sobretot un mà a mà de Nilmar amb el porter del Getafe en la darrera acció de la primera part, que aquest salvà amb una gran intervenció. Pocs minuts abans, però, havia tingut lloc una jugada clau per al Vila-real. De nou el brasiler encarava totalment sol la porteria contrària, i Cata Díaz, just abans d'entrar a l'àrea, li va fer una clara entrada sent l'últim home que li va costar l'expulsió.
Amb açò, s'esperava una segona part amb moltes més possibilitats per al Vila-real, i més amb l'entrada als pocs minuts de Marco Ruben, per la qual cosa els groguets passaven a jugar amb dos davanters. Però res més lluny de la realitat, sembla que el fet de jugar amb superioritat va fer que els homes de Garrido no posaren tota la intensitat que calia, i en cap moment van dur perill clar a l'àrea del Getafe. Els minuts passaven i els madrilenys aguantaven i intentaven fer el seu joc a la contra. Quan tot semblava que, com a mal menor, el partit quedaria en empat i se sumaria un punt que tampoc haguera sigut molt positiu donades les circumstàncies, els de Míchel van avisar a pocs minuts del final amb un gol de Miku que fou anul·lat per un fora de joc inexistent. A la jugada següent, però, Albín va aprofitar un baló dins l'àrea per enviar-lo al fons de la porteria amb un xut ajustat al pal, davant de la pasivitat de la defensa grogueta, i deixar així els tres punts a Getafe.
Derrota dura però merescuda per al Vila-real ja que en cap moment va fer mèrits per guanyar, però que servirà per aprendre dels errors comesos i tindre en ment que no s'ha de tornar a repetir un partit com aquest. Malgrat la derrota, el Vila-real seguix tercer després de que l'Espanyol també haja perdut el seu partit a San Mamés.

Fitxa tècnica:
15a jornada de 1a divisió, Lliga BBVA, temporada 2010/2011
Coliseum  Alfonso Pérez, Getafe. 10.000 espectadors.

Getafe: Codina; Miguel Torres, "Cata" Díaz, Marcano, Mané; Parejo (Casquero, min. 82), Víctor Sánchez; Pedro Ríos, Manu (Albín, min.68), Gavilán (Rafa, min. 45); Miku.

Vila-real: Diego López; Ángel, Marchena (Catalá, min. 70) Musacchio, Capdevilla; Bruno, Senna; Cazorla (Montero, min.75), Borja, Cani (Marco Rubén, min. 52); Nilmar.

Àrbitre: Paradas Romero (C. andalús): Targetes grogues: Mané, Víctor Sánchez, Miku; Bruno. Expulsions: Cata Díaz (min. 41) per roja directa i Albín per doble amonestació (min. 78 i min. 89).

Gols: 1-0 (89') Albín.