Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

diumenge, 9 de gener del 2011

LA PRÈVIA: R. Madrid - Vila-real CF. I per què no?

Bruno ocuparà el seu lloc habitual en el centre del camp
per donar fluidesa al joc del submarí
Després de l'apoteòsic partit de copa de dijous passat, no hi ha temps per al descans i ja torna la lliga. Aquest cap de setmana, en la 18a jornada, el Vila-real visita ni més ni menys que el Santiago Bernabéu per enfrontar-se al Reial Madrid. No cal dir molta cosa del rival, que a part de ser letal al seu estadi, se li dóna molt malament als groguets, que de moment mai han pogut guanyar a l'estadi madridista. 
Quant al plànol estríctament futbolístic, el Vila-real seguix amb les baixes ja conegudes de Marchena, Senna i Nilmar, i molt probablement Garrido repetirà l'alineació que va jugar contra l'Almeria, que va estar formada per Diego López; Ángel, Gonzalo, Català i Capdevila; Borja Valero, Bruno, Cani i Cazorla; i al davant, Ruben i Rossi. Aquests seran els homes que hauran de fer front als de Mourinho excepte canvis d'última hora. El Madrid, per la seua part, també té algunes baixes, com ara les de Pepe i Higuaín, i voldran guanyar una jornada més perquè el Barça no se li escape en la classificació.
Com hem dit abans, ja son unes quantes les vegades que el Vila-real ha visitat el Bernabéu. En tres ocasions ha aconseguit arrapar empats, però la resta es compten per derrotes. El Madrid, amb el seu pressupost astronòmic, ha fet un equip per intentar disputar-li la lliga al Barça, i de moment, compta tots els seus partits disputats al seu estadi en el que duem de temporada per victòries. A més, el Vila-real està començant a acusar el fet de tenir un planter curt i per tercera vegada aquesta setmana, pràcticament seran els mateixos homes els que jugaran aquest partit, com hem dit, el tercer en set dies, per la qual cosa el cansament podria fer acte de presència en els jugadors groguets. Tots aquests factors no conviden a l'optimisme, però recordem el partit més que acceptable que van fer aquests jugadors al Camp Nou plantant-li cara a un Barça líder, recordem l'espectacular segona part contra el València on es van traure forces i il·lusió per donar-li la volta a una eliminatòria que semblava perduda, recordem que l'equip és tercer en la classificació, només una posició per baix dels blancs. Per què hui no podem pensar en plantar-li cara al Madrid i tornar a Vila-real amb un punt o uns quants?
El desenllaç, amb el partit que començarà a les 7 de la vesprada i que estarà arbitrat per l'andalús Fernández Borbalán.

Convocatòria:
Porters: Diego López i Juan Carlos.
Defenses: Ángel, Mario, Gonzalo, Català, Musacchio, Capdevila i Joan Oriol.
Migcampistes: Borja Valero, Bruno, Matilla, Cazorla, Cani i Jefferson Montero.
Davanters: Rossi, Marco Ruben i Altidore.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada