Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dilluns, 3 de gener del 2011

LA PRÈVIA: Vila-real CF - UD Almeria. A començar l'any amb bon peu

El partit de la temporada passada, que es va
jugar amb un fred com poques vegades fa a
Vila-real, acabà amb empat a 1
El Vila-real rep esta nit a les 20h al Madrigal, en partit corresponent a la 17a jornada de lliga, un Almeria en hores baixes, ja que es troba en llocs de descens i només ha guanyat dos partits en el que duem de temporada, però eixe mateix és el motiu pel qual els jugadors groguets no voldran baixar la guàrdia i anar a per totes contra un equip que probablement, es dedique a tancar-se i a buscar la seua oportunitat a la contra, com fan cada vegada més els equips que vénen a jugar al Madrigal. A més, en els enfrontaments que han tingut en 1a, l'Almeria no se li ha donat especialment bé al Vila-real, ja que de 6 compromisos, entre partits jugats a casa i fora, només n'ha guanyat un.
Pel que fa a la convocatòria, Garrido té diverses baixes després d'una aturada nadalenca que sembla no haver-li anat molt bé al Vila-real, ja que els brasilers Senna i Nilmar, aquest segon fins i tot havent requerit una intervenció en el seu genoll, estaran de baixa al voltant d'un mes. A més, els centrals Marchena, per lesió, i Musacchio, per acumulació de targetes, tampoc podran estar sobre el terreny de joc aquesta nit. Per això, el tècnic valencià ha hagut de tirar mà del filial, cridant Mario i Kiko per completar la convocatòria. S'espera que  Gonzalo i Català ocupen els llocs del centre de la defensa, que Borja Valero acompanye Bruno al doble pivot, deixant més avançats Cani i Cazorla, i que Rossi siga l'home de referència en atacm junt amb Marco Ruben, a expenses del que puga decidir finalment Juan Carlos Garrido.
El Vila-real afronta aquest important partit, que serà arbitrat pel col·legiat gallec Iglesias Villanueva, amb la idea d'aconseguir tres punts més que li permeten començar bé l'any en lliga i guanyar distància sobre un perseguidor, en aquest cas l'Espanyol, que va perdre ahir contra el València. Els d'Emery sí que seguixen més de prop al Vila-real i precisament, ja preparen el derbi en Copa del dijous.

Convocatòria:
Porters: Juan Carlos i Diego López.
Defenses: Ángel, Mario, Gonzalo, Català, Kiko, Capdevila i Joan Oriol.
Migcampistes: Borja Valero, Bruno, Matilla, Santi Cazorla, Cani i Jefferson Montero.
Davanters: Rossi, Marco Ruben i Altidore.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada