Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dilluns, 3 de gener del 2011

Punt positiu


El partit es va jugar amb molta intensitat pràcticament en
tot moment
En un partit jugat de poder a poder, Vila-real B i Elx es repartiren els punts (1-1)

Bon partit el que es va poder vore a la Ciutat Esportiva entre dos equips que només estaven separats per un punt en la taula classificatòria i que seguixen mantenint la mateixa distància després de l'igualtat partit que van disputar. L'Elx va començar amb més força, al contrari que el Vila-real B, que com de costum, semblava estar fora del partit. Fruit d'aquest domini va arribar el gol dels il·licitants quan només es duien 13 minuts de partit, obra de Palanca en rematar des de dins de l'àrea, venint des de l'esquerra, una bona combinació atacant dels franjaverds. Els de Bordalàs van seguir dominant i apropant-se amb perill a la porteria de Mariño durant uns minuts, fins que va arribar el gol de l'empat. Marcos Gullón aprofità una pilota morta a l'àrea després d'un servei de falta per posar l'1-1 amb un potent xut que entrà per l'escaire i front al qual res va poder fer Willy Caballero. A partir del gol, el Vila-real B es va espavilar i va començar a jugar millor en la resta de la primera part, en què fins i tot haguera pogut capgirar el marcador amb algunes ocasions, com ara dues de Gerard Bordás, una amb un xut massa suau que anà a les mans del porter de l'Elx i una altra, a pocs minuts de la fi, amb un remat que va eixir alt per poc.
A la segona part el Vila-real B va tindre diverses ocasions
per aconseguir la remuntada, però no va tindre la sort de cara
El segon temps va ser molt igualat i ambdós equips van intentar anar a pels tres punts, encara que les ocasions més clares van ser novament del Vila-real B. Als pocs minuts, Nicki Bille es plantà sol davant Willy Caballero, però en comptes de definir ell mateix, va optar per deixar que fóra Gerard el que marcara el gol que capgirara el marcador, però la decisió va ser errònia, ja que la passada li va eixir molt malament i l'atacant català no hi va poder arribar. Els minuts passaven, i semblava que arribaria el gol del filial, però l'Elx tampoc donava res per perdut i s'aproximava a la porteria rival. En una d'aquestes ocasions, els il·licitants van reclamar un penal a Xumetra que l'àrbitre no va xiular. Ja en temps afegit, els groguets van estar a punt d'aconseguir el gol que tant havien buscat: en una falta penjada a l'àrea, Dervite i Coria es van trobar de nou amb Willy Caballero, que amb dos grans intervencions i amb un poc de sort, va evitar el gol.
Així doncs, un punt per cada equip, que permet al Vila-real B consolidar-se a la zona tranquil·la de la classificació però que fa pujar el nombre de jornades sense guanyar a casa. Divendres, de nou al Mini contra el Granada, els de Xabi Gracia tindran una nova oportunitat.

Fitxa tècnica:
18a jornada de 2a divisió, Lliga Adelante, temporada 2010/2011.
Mini Estadi de la Ciutat Esportiva, Vila-real. Prop dels 2.000 espectadors.

Vila-real B: Mariño; Mano, Carlos Tomás (Truyols, m.77), Dervite, Jaume Costa; Marcos Gullón, Natxo Insa; Hernán Pérez, Iago Falqué (Marquitos, m.72), Gerard; Nicki Bille (Facu Coria, m.82). 

Elx: Willy; Carpio, Héctor Verdés, Pelegrín, Ripa; Generelo (Wakaso, m.66), Mantecón, Xumetra, Palanca (Santos, m.87); Linares (Perera, m.66) i Bodipo. 

Àrbitre: Mariscal Sánchez (Col·legi Andalús). Targeta groga: Dervite i Facu Coria; Héctor Verdés, Jesús Perera, Wakaso i Carpio.

Gols: 0-1, m.13: Palanca. 1-1, m.23: Marcos Gullón.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada