Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dijous, 6 de gener del 2011

LA PRÈVIA: Vila-real CF - València CF. Segona oportunitat

S'espera un partit amb molta intensitat per part dels dos equips
El Vila-real afronta hui, dia de Reis, a les 6 de la vesprada, la tornada dels huitens del final de la Copa del Rei en què tindrà davant un València que va ser molt superior en el partit d'anada disputat al Mestalla, però que no va estar gens fi de cara a porteria, per la qual cosa el resultat de 0-0 ho deixa tot obert per a aquest partit, que fins i tot es pot considerar una “segona oportunitat” per als groguets si recordem com va ser l'anada, que haguera pogut concloure amb un resultat molt complicat de remuntar. L'eliminatòria està totalment oberta, però cal tenir en compte que qualsevol empat a gols classificaria el València, per la qual cosa el Vila-real està pràcticament obligat a guanyar. De fet, els de Garrido han guanyat tots els partits disputats a casa en el que va de temporada, excepte, precisament, contra el València en lliga, que va acabar amb empat a un, fet que augmenta encara més les ganes de victòria dels groguets.
Pel que fa a les convocatòries, Garrido recupera Musacchio que no jugà contra l'Almeria per acumulació de targetes. S'espera una alineació semblant a la de dilluns passat, amb el dubte de si donarà novament entrada a Juan Carlos en porteria com fins ara en Copa, o per contra el tècnic valencià, que ha afirmat que aquesta eliminatòria és més pròpia de semifinals que no de huitens, preferirà deixar-ho en mans de Diego López donada la transcendència del partit. A més, vorem si continua confiant en la parella d'atacants Rossi-Ruben o voldrà provar altres opcions. El València, per la seua banda, té com a baixa més important la del davanter basc Aduriz, però recupera el també atacant Soldado.
El partit, en què s'espera que hi haja un gran ambient pel fet d'haver-se convertit ja en un derbi valencià les darreres temporades, i per la importància que representa per ambdós equips el fet de seguir endavant en la copa, estarà dirigit per l'àrbitre andalús Ramírez Domínguez.

Convocatòria:
Porters: Diego López i Juan Carlos.
Defenses: Ángel, Mario, Gonzalo, Catalá, Musacchio, Capdevila i Joan Oriol.
Migcampistes: Borja Valero, Bruno, Matilla, Cazorla, Cani i Jefferson Montero.
Davanters: Rossi, Marco Ruben i Altidore.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada