Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dilluns, 4 de juny del 2012

El Vila-real B tanca la temporada i la seua estada en 2a amb derrota (0-1)

El partit fou poc vistós i amb molt poques ocasions de gol
En un partit avorrit i insuls, el filial groguet va perdre per la mínima contra un Deportivo ja ascendit a primera

Ni el Vila-real B, ja descendit a Segona B pel descens del primer equip, ni el Deportivo, ja equip de Primera Divisió, es jugaven res en el partit d'ahir, i açò és va veure clarament reflectit en el joc, ja que cap dels dos equips hi va posar gaire intensitat ni ningú mostrava excessives ganes d'anar a pel partit.

De fet, pràcticament van ser més destacables alguns dels actes previs al propi partit, com la presentació de Javi Venta novament com a jugador groguet davant dels quasi 5.000 aficionats que es van donar cita ahir al Madrigal, o el passadís que el Vila-real B va fer al Deportivo de la Corunya com a campió de la lliga de Segona Divisió, que el que es va poder veure en la primera part. Excepte algunes accions aïllades no hi va haver a penes opcions clares d'atac. El mini-submarí va demanar un possible penal per mans d'un defensa del Depor dintre de l'àrea però l'àrbitre va considerar que l'acció havia sigut involuntària.

A la segona part, els gallecs es van estirar un poc i van obligar Mariño a fer algunes intervencions de mèrit, com en un cop de cap d'Aythami que el porter del Vila-real B va enviar a córner. Va ser finalment Bodipo qui, a falta d'un quart d'hora per al final del partit, va enviar un cop de cap al fons de la xarxa després d'un bon centre de Saúl.

Tot i la derrota d'ahir, el Vila-real B ha fet una temporada més que decent, quedant finalment en una meritòria 12a posició amb 52 punts, un punt més que la temporada passada en què es va acabar en 17a posició. Sens dubte però, la millor temporada del filial groguet en aquest periple per segona divisió va ser la primera que hi va jugar, la 2009/2010, en què l'equip va assolir la 7a plaça després d'haver fet 61 punts. La propera temporada haurà de tornar a lluitar a la categoria de bronze, la Segona B, a causa del destí fatal del primer equip que ha obligat el B a perdre la categoria tot i no haver quedat en posicions de descens.

Fitxa tècnica:
Vila-real B: Mariño; Pere, Truyols, Pablo Íñiguez (Kiko, 38’), Jaume Costa; Toribio, Lejeune, Pablo González (Cámara, 63’), Manu Trigueros, Moi; i Lucas Porcar (Joselu, 75’).
Deportivo: Lux; Seoane, Aythami, Rochela, Ayoze; Bergantiños, Juan Domínguez, Saúl, Pablo Álvarez (Juan Carlos, 62), Bruno Gama (Laure, 86); i Xisco (Bodipo, 71’).
Gols: 0-1 (74') Bodipo.
Àrbitre: Miranda Torres (català). Targetes grogues: Bruno Gama.
Estadi: El Madrigal, uns 4.500 espectadors. 

2 comentaris:

  1. Que tal amigo,haber si solucionamos el tema de jefferson ya,que si me voy a poner atacado jeje

    ResponElimina
  2. Jaja, pues la verdad es que aquí no se sabe nada de ese tema, solo se comentó que hizo unas declaraciones en las que decía que en 2ª no quiere jugar, pero poco más se sabe...de momento ha terminado la cesión y tiene que volver aquí...

    ResponElimina